Vriendelijk en kundig
Fijne garage,die ook kijkt naar de kleine beurs
snel en op tijd geholpen
Zeer vriendelijk en prima service
Wordt altijd goed geholpen
Jarenlang vertrouwd adres. Kundige vaklieden . Persoonlijk en betrouwbaar
Hele fijne en veilige km gereden met mijn prachtige auto. Topservice en kwaliteit. Dat vindt je bij Braat!
goede service
Super netjes geholpen. Onze auto is goed gemaakt.
Vakkundig en klantvriendelijk
Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en goed geholpen met de aankoop van nieuwe auto.
Niet alleen op autogebied maar ook machines
Altijd goed geholpen Vriendelijke dames bij de receptie
De standaard is al jaren hoog de Familie Braat, en dat blijft toch wel uitzonderlijk in de wereld van garage bedrijven.
Snel en netjes geholpen en opgelost
Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als bij de receptie. Ze zijn eerlijk en transparant in de onderdelen die vervangen moeten of kunnen worden. Ze hebben een hoge service en als klant wordt je serieus genomen.
Met mijn verlaagde auto is het heel spannend om naar een garage te gaan. Vaak wordt er niet op gelet en krijg je je auto terug met schade. Dit bedrijf gaat zorgvuldig om met je auto. Ze hebben er verstand van en vragen niet eens de hoofdprijs. Je merkt dat het liefhebbers zijn en dat geeft een fijner gevoel om de auto af te geven.
Wij hebben prima service van jullie mogen ontvangen bij het onderhoud van onze auto`s en bij de aankoop van een andere auto.
Altijd zeer tevreden
Prima bedrijf voor het onderhoud aan mijn auto!
Het is perfect verlopen mijn auto rijd weer geweldig dus helemaal top.
Altijd klantvriendelijk Ik ben zeer tevreden
Afspraken en service komen ze na. Vriendelijk en goede monteurs.
Raadhuisstraat 11
5161 BD Sprang-capelle