Altijd vriendelijk personeel. Vakkundig
Ik ben hier voor de eerste keer geweest en alles verliep snel volgens afspraak. De mensen zijn er erg vriendelijk.
Vriendelijk en snelle service.
staan altijd voor je klaar en komt met goede oplossingen
Werner, vriendelijke behulpzame gast. Denkt met je mee. Belt van te voren op om aan te geven wat vervangen moet worden bij grote kosten.
Had een apk om 10.00, afspraak gemaakt. 10.45 was hij al klaar. Top zo snel.
Fijne garage, met goede service. Personeel is altijd heel vriendelijk
Altijd klaar staan Vlotte en vakkundige afhandeling van klacht
Goede onderhoud en banden vervangen
Vriendelijke n snelle bediening,plus duidelijk uitleg betr de kosten.
Mijn auto gaat voor onderhoudnaar Vakgarage Oudenbosch. De garage is transparant (belt altijd vooraf met een prijsopgave bij hogere kosten), deskundig en vriendelijk. Voor mij een prima garage.
Goed werk afgeleverd
Heel plezierig omdat je altijd goed en vriendelijk geholpen wordt
Ben wel tevreden hoe alles verloopt
Denken met je mee.
Klantvriendelijk, behulpzaam, deskundig en de prijs is ook prima
Auto (Nissan Micra uit 2015) vrijdagochtend gebracht voor een kleine beurt, uitlijnen, uitbalanceren en bijvullen van de airco. 's Middags klaar, maar airco nog niet naar onze zin. Meteen gebeld. Daar konden we de volgende dag (zaterdagochtend!) voor terugkomen. Uitlijnen was niet nodig geweest, dus daar was een uitlijncontrole voor berekend en er hoefden maar twee banden uitgebalanceerd. Op zaterdag werd, zonder erom te vragen, een leenauto aangeboden voor het uur dat het zou duren. Sorry voor het ongemak, was na dat uur hun excuus. Bij de Nissan-garage zou dat alles zeker drie weken geduurd hebben en waarschijnlijk meer dan het dubbele gekost hebben.
Goede ervaringen, no nonsens , wat je afspreekt word gedaan, is er iets extra’s wat er moet gebeuren word je eerst netjes geïnformeerd.
Na onderhoud en/of APK tot op heden nog geen klachten ondervonden. Met ons autoprobleempje van nu denken ze ook vakkundig met je mee en zijn eerlijk in hun mening.
Al jaren zeer tevreden over deze garage, ook zeer tevreden over de prijzen. Vriendelijk personeel en hoewel het vaak druk is staan ze altijd voor je klaar ✅
Een fijne garage die je altijd vriendelijk te woord staat en mee denkt. Vraagt ook niet de hoofdprijs.
Snel en goed geholpen
Altijd als ik bel, wordt er gelijk geregeld dat ik langs kan komen. Doordat ik er zo snel terecht kan en ik goed geholpen wordt, kom ik hier altijd nog terug.
Bosschendijk 165 D
4731DD Oudenbosch