3 auto\'s in onderhoud.....met een woord geweldig
Prima bedrijf!
Ik ben al ruim 8 jaar klant (voorheen de Graaf autoservice) en ben bijzonder tevreden. Vriendelijk en vakbekwaam en een goede prijs/kwaliteit.
Vakkundig, vriendelijk en een goede prijs/kwaliteit. Ik ben al ruim 8 jaar tevreden klant (voorheen \"De Graaf autoservice)
Erg vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar.
Prima zoals altijd.
Goede garage en klant vriendelijk
erg goede ervaring, super service
Grote beurt gedaan. Er werd goed geadviseerd wat er direct vervangen moest worden en wat later kan. Ze denken echt met je mee. Eerlijk bedrijf met fantastische service waarvoor we speciaal uit Rotterdam naar Oudenbosch komen.
Top! Fiat 500 voorzien van Eibach Pro kit verlagingsset. Professioneel gemonteerd en uitgelijnd door vakgarage Oudenbosch. Als extra service werd onze auto ook nog opgehaald en teruggebracht. Aanrader!
Een garage, waar de klant koning is. Reele prijzen Zeer service gericht Uitstekende vak kennis
Prima geholpen bij het vinden van onderdelen die bijna niet te vinden zijn. Snelle service, komen de gemaakte afspraken zeker na. een aanrader voor iedereen
Deze garagehouder(s) denken erg met je mee. Ze weten elke keer het vertrouwen waar te maken. Service is geweldig. Of het nu om een autoband of om apk. Het gaat eerlijk en snel.
Bosschendijk 165 D
4731DD Oudenbosch