Ik heb bij vakgarage Terpstra een tweedehands auto gekocht en mijn auto ingeruild. De ontvangst en afhandeling was heel relaxed en ontspannen. Ik ben blij met de nieuwe auto, het enige minpuntje is dat de antene was gebroken, dat zag ik helaas pas nadat ik de auto had opgehaald.
Mijn ervaring met dit oneerlijke bedrijf was treurig. Over de telefoon kreeg ik te horen dat de auto motorisch en technisch helemaal in orde was. Daar aangekomen liep de eigenaar van het bedrijf me zo voorbij zonder wat te zeggen. Na paar minuten gewacht te hebben kwam de man weer terug. Sleutels mee gekregen even een testrit gereden en ja hoor koppeling en drukgroep overleden. Ik ben terug gegaan en heb dit duidelijk aangegeven (als monteur zijnde merk je dit gelijk op). Meneer begon te ontkennen maar na een pittige discussie en hem op de feiten lopen drukken zei meneer dat het een gebruikte auto is dus ik alles maar moest nemen zoals het was. Over een versleten bandje ga ik niet moeilijk doen maar een versleten koppeling? Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Na een stevig gesprek en hem uitgelegd te hebben dat ik 155 km moest af reizen bleef de man hoogmoedig en gaf hij duidelijk aan dat het hem niet boeit en geen zin in verder praten heeft over een tegemoetkoming of prijs verlaging. Dus ik maar met de staart tussen de benen vertrokken! Ik had het op z\'n minst willen weten voordat ik vertrok. Een auto bij deze garage kopen? Ik zeg: Niet doen!!!
jammer dat u zo over ons bedrijf denkt , het is uw keus om bij ons te komen voor een auto een bewuste keuze om 155 km te rijden , dat de auto dan tegen valt ,ja dat kan ,vinden wij ook vervelend, om dan gelijk deze reactie te geven op internet bewijst wel van een stukje onvermogen , wens u verder een prettige dag
Ik heb een hele goede ervaring met deze vakgarage. Snel, vriendelijk, deskundig en men komt de afspraken na. Een verademing in autoland. Ondanks de geringe prijs die ik betaalde voor de volkswagen Polo automaat kreeg ik een geweldige dienstverlening. Bovendien een eerlijk advies. Een heel fijn bedrijf. Zeker een aanrader en een bedrijf om naar terug te gaan!
We kochten een focus met een hoop kilometers op de teller, na een maand kregen we problemen , de auto stopte er af en toe mee.terpstra gebeld en we konden de auto laten nakijken bij een garage in ons eigen dorp!.die kwam er niet uit.auto naar Terpstra gebracht leen auto meegekregen.probleem hebben ze keurig opgelost en de auto rijdt weer als een zonnetje! Wij zijn erg tevreden over de auto en service van Terpstra. D
Mijn zoon kocht een Rover 45 zo.n 2 maanden geleden. Deze auto zou afgeleverd worden met een klaine beurt. Twee week geleden tikkten de klepstoters bij warme motor. Dus niet bij starten koude motor. De oorzaak was mij duidelijk, verkeerde of te oude olie. Ik heb toen de olie en het oliefilter vervangen, en toen was het probleem opgelost. Het oude oliefilter zat er trouwens al zo\'n 47.000 km op. Echter toen ik de auto achteruit reed bleek dat de achterremmen aanliepen. Bleek dat de boel vast zat en schoonmaken hielp niet. Middels een reparatiesetje het probleem opgelost. Kortom, de auto was niet afgeleverd met een kleine beurt.
Auto gekocht met nieuwe apk, voor de aankoop zou hij de \"rolletjes\" en de distributieriem controleren, dit was allemaal goed volgens meneer, de distributieriem zag er nog goed uit en kon nog wel een jaartje mee. binnen 2 maand 2 keer bij de garage vanwege de \"rolletjes\" (kosten 400 euro) en na een half jaar de distributieriem geknapt, met alle gevolgen van dien. Ik kom hier niet weer terug, verkoper zegt alles zodat hij maar kan verkopen.
Tweemaal een auto gekocht. De eerste was een Honda Civic, waar we jaren plezier van hebben gehad. Niks mee aan de hand, rolde altijd zo door de keuring. Paar jaar later een Alfa 156, die echter na een maand of 6 een kapotte versnellingsbak kreeg. Deze bij een ander bedrijf laten herstellen, garantie was toch al verlopen. Paar maand later ging de auto door de vering achter, waarna ik hem naar de sloop heb gedaan. Was al een oude auto met flink wat km. In elk geval bij Terpstra altijd goede service gehad en prima prijs ontvangen voor de inruilauto. Weet niet hoe ze zijn bij reparaties, daar geen gebruik van gemaakt, maar over het algemeen is mijn indruk van dit bedrijf prima.
Gaven ons een goede inruil prijs voor de auto. Auto kon vlot worden geregeld.
zeer slecht, garantie tot aan de stoep. Eigenaar is een arrogante vent die zijn afspraken niet na komt.
Skoda Fabia combi gekocht. Na verloop van bijna drie maanden toch paar problemen met de ramen en centrale vergrendeling. Na een telefoontje kon ik de auto brengen en kreeg een leen auto, was erg prettig geregeld. Door de feestdagen duurde het wat langer, maar ik zat niet zonder,en nu is mijn auto weer helemaal top in orde. Dank voor deze geweldige service.
8 Maanden geleden een auto gekocht bij deze Vakgarage en nu de koppelingsplaten eruit. Volgens Terpstra een onoverkoombaar probleem mee eens hij loste dit keurig op door beide de helft aan te bieden. Dus nieuwe kopelingsplaten erin en leenauto ter beschikking gesteld. Keurig door Folkert Terpstra opgelost.Blijf het zeggen er kan veel bij deze Vakgarage.
Waardeloos bedrijf: Display vervaagd na 10 km kom weer terug bij de Garage met deze klacht ,daar weten ze er alles van want dit is een kwaal bij Peugeot maar als ik het laat repareren bij Bovag Garage Terpstra moet ik wel de helft betalen Dus na 10 km rijden ben ik al € 112,- kwijt wat een service En er valt verder ook niet met die Folkert te praten wat een eigenwijze arogante vent
Ik heb 5 maanden geleden een Citroen Saxo gekocht voor 995,! Gisteren wilde de auto niet meer starten. Ze hebben de auto opgehaald en nu bleek de startmotor stuk te zijn. Erg vervelend, maar kan gebeuren en kan niemand iets aan doen. Nu hoef ik alleen maar de startmotor te betalen! Dis verder geem werkloon. Dat noem ik nou eens service! Voor iedereen die twijfelt, ga gerust naar deze garage. Nuchter en eerlijk bedrijf die altijd een oplossing vindt!
Sinds de aanschaf van een andere auto voor mijn vader vorig jaar, hebben we zo\'n goed gevoel bij Terpstra gekregen, dat we zelf ook al een andere auto bij ze gekocht hebben! Momenteel ook in onderhandeling met ze voor mijn zwager en ook voor mijn moeder. Net een beurt en APK uit laten voeren aan mijn eigen auto, en mijn ervaring is ronduit geweldig. Goede ontvangst en begeleiding, geen poespas, en een betaalbaar tarief voor werkzaamheden! Een regelrechte aanrader!
Twingo gekocht en na 2 weken een par mankementen, we mochten hem gelijk brengen en ze hebben alles opgelost. Hij rijdt super! Bedankt nogmaals voor de geweldige service!!