• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, vriendelijk en snel geholpen. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Denkt goed mee met de klant. Komt beloftes goed na.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Degelijke en betrouwbare garage.\r\nWe hebben hier een gebruikte VW Polo aangeschaft waar we erg veel plezier van hebben.\r\n\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, staan altijd voor mij klaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch! Vele malen beter dan de laatste keer. Alles is soepel verlopen en het contact met de garage was super! Ben nu 2x ingedeeld bij deze garage en zal voortaan altijd bij deze garage mijn onderhoud doen. Goede service, redelijke prijzen en uitstekend personeel. Bedankt serviceright!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via www.serviceright-autos.nl koppeling laten vervangen van xsara picasso.\r\nMet een dag gebracht volgende dag klaar. \r\nVolgende dag olie onder de auto. Kon gelijk weer komen en men heeft er een nieuwe aandrijfas oliekeerring ingezet. Ik hoefde alleen de oliekeerring te betalen. Dat is pas service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf via www.serviceright-autos.nl hier terecht gekomen.\r\nFijne service, snelle response na aanvraag offerte. Mij werd garage Van Vulpen te Houten aanbevolen. Top garage !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn panda had een nieuwe distributiesnaar nodig ik ging naar Arjan toe de prijs werd vantevoren bepaald en als er zich calimiteiten zouden voordoen zou hij mij bellen ,ik werd dezelfde dag nog gebeld met de mededeling dat ook het rechter voorwiellager defect was,wat mij nog niet was opgevallen ik gaf toestemming voor de reparatie.Toen ik de auto kwam halen werden de oude onderdelen getoond en defecten uitgelegd.\r\nDe afgespreoken prijs werd betaald en op weg naar huis reed de Panda weer als nieuw,zonder bijgeluiden[voorwiellager] wat me nu pas opviel.\r\nWat mij beviel was: de prettige onvangst \r\n de afgespr0ken prijs werd was ook de prijs van de \r\n rekening\r\n de auto was klaar op de afgesproken tijd\r\nDe volgende reparaties laat ik zeker door AUTOVANVULPEN uitvoeren\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al meer dan 20 jaar bij Garage van Vulpen.\r\nDat zegt op zich al genoeg.\r\nAltijd goed geholpen. Ook altijd bereid meer dan gebruikelijk service te verlenen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, betrouwbaar, vriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij werden geweldig geholpen met een onverwachte grote reparatie zonder afspraak en binnen twee dagen geweldig .

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Over Autovakmeester