Fast and very attentive service.
Service is altijd goed en snel. Klantvriendelijkheid staat daar hoog in de vaandel.
Heel fijn ontvangen goed geholpen
Ik had een moeilijke reparatie die tijdje ging duren. Heb toen een hele tijd kostenloos leenauto van Jelsma meegekregen. Top. Kom al jaren bij Jelsma en blijf dat doen. Patrick en Jan Maarten zijn prima kerels die met je meedenken en goede service verlenen.
Desnoods komt Jelsma naar je toe. Geeft passende service. Altijd redelijk en vriendelijk.
Zeer correct klantvriendelijk en servicegericht. Altijd kun je alles bespreken . Je krijgt doelgericht en vakkundige informatie. Betrouwbaar. Uitstekende manager. Goede professionele monteurs.
Leveren vakwerk, denken mee en informeren je over het verloop.
Superfijne garage ,kwaliteitsauto’s en goede ervaring met de werkplaats
Weet niet beter dat ook Jelsma z’m relatiemanagement op een hoog peil heeft, iets wat me enorm aanspreekt. Jelsma denkt mee en ziet tijdig wat er gebeuren moet voordat een mogelijke schade groter wordt. Mogelijk advies keurig met een offerte begeleid, en aan mij als klant te bepalen of en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Geen verrassingen en altijd een goed overleg. Top garage en zeer aan te bevelen!
Prettig geholpen bij de aankoop van een occasion en de inruil van mijn auto. Efficient is de overschrijving van mijn auto afgehandeld.
Ik werd dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak. Dit kon zeer snel en hier werd alles goed en netjes afgesproken. Goede en snelle service bij het kopen van de auto!
Betrouwbaar, eerlijk, transparant en klantvriendelijk. Ken geen ander die dat allemaal heeft.
geweldig meegedacht over het soort onderhoudsbeurt
Goede afspraken mee te maken en een leenauto zonder bij te betalen. Ik was aangenaam verrast.
goeie service en behulpzaam.
Prima geholpen ondanks de drukte.
Voor kleine of grote dingen, je kunt er altijd tercht.
Je wordt te allen tijde professioneel te woord gestaan. Als ze de telefoon niet opnemen, word je altijd terug gebeld. Vanuit de werkplaats word je goed op de hoogte gehouden en ze werken snel.
Prima service conform de gemaakte afspraak
Zelf vorig jaar een auto gekocht. Net de auto van mijn zoon opgehaald. Nette garage. Iedereen staat je altijd netjes te woord en als er iets is word het goed opgelost.
Wij zijn met goede redenen al jaren klant bij Vakgarage Jelsma. Menselijke-, en vriendelijke benadering, servicegericht en gewoon goed in wat ze doen.
Hier heb je het gevoel dat je als klant echt geholpen wordt. Zonder de hoofdprijs te betalen.
Gebruikte auto gekocht bij Maarten. Eerlijk verhaal over de auto ook als er een mankementje na proefrit boven water komt, wordt het zonder problemen verholpen. Aflevering door Patrick was prettig. Tijdens de aflevering zag hij nog een klein krasje dat direct werd weggewerkt.
Auto had technische problemen, ondanks alle drukte en vakantie periode toch onze auto snel gemaakt. Wij zijn erg blij met Jelsma, bedankt voor het snelle handelen!
Probleem met de koppeling is vlot en vakkundig verholpen.
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar