Een fijn en net bedrijf met zeer goede en snelle service.
Altijd meegaand, meedenkend, alles kan, kan niet beter..
Goede betrouwbare vakkundige garage! Ze doen wat ze beloven! Zoek je een goede garage dan is Vakgarage Jelsma een aanrader!
Fijn geholpen.
Zachte band, bleek een spijker in te zitten. Direct gerepareerd, super service, heel klantvriendelijk. TOP!
Outlander gekocht en de sales en aftersales is uitstekend. Nog geen ervaring met de garagecrew maar als mijn ervaringen tot nu toe de norm is dan 5*****
Beurt en onderhoud volgens afspraak uitgevoerd en auto gewassen als extra service
Zoals altijd prima geholpen.
Goed.
Duidelijke communicatie over de werkzaamheden en kosten. Vriendelijke mensen.
Meedenkend, flexibel en vakbekwaam team, met een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Fijne mensen, professioneel
Hele vlotte bediening, netteafhandeling. Top
aankoop betrouwbare occasions, bekwaam onderhoud en APK, je wordt snel geholpen, het klopt bij Jelsma!
Meerdere auto's gekocht altijd vriendelijk geholpen weten waar ze over praten
Altijd vriendelijk en topservice leveren de mannen!
Goed en. Betrouwbaar
Zeer netjes en alles volgens afspraak.
Ik kom hier graag omdat ze me altijd duidelijk inlichten over de eventuele reparaties en kosten. Daarnaast zijn ze gewoon vriendelijk, dat vind ik ook heel fijn.
goed bereikbaar, altijd eerst overleggen voordat reparatie wordt uitgevoerd Tip: als ik bel voor een afspraak zet deze dan ook meteen in de agenda van de werkplaats ;-)
* Professionele en snelle service. *Vakkundig personeel. * Gevarieerde aanbod auto's. * Mooie en schone zaak.
Korte lijnen qua communicatie, overleg vooraf en goede service! Erg blij mee
Wederom prettig geholpen. Apk, grote onderhoudsbeurt en een bandenwissel in één dag gerealiseerd! Ik kan weer onbezorgd de weg op. Dank Team Jelsma!
Meteen hulp bij niet starten auto. Diezelfde dag nog verholpen.
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar