Dit zijn gewoon toppers. Heb hier een mooie BMW gekocht en voor de onderhoud kom ik ook hier naartoe!
Dag Fatih, Dank u wel voor de mooie review. We zijn blij dat we het defect aan uw auto hebben kunnen oplossen. Natuurlijk onder garantie! Dit was part of de deal bij de aankoop van uw schitterende BMW. Afspraak is afspraak. mvg, Wilfred van der Linden
Snel en accuraat
In onze zoektocht naar een Volvo V70 vonden we een mooie bij Vakgarage Montfoort. We kregen goede en eerlijke voorlichting en alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Vakgarage Montfoort is echt een aanrader.
Dag Renzo, Dank u wel voor de mooie review. Ben blij dat u tevreden bent. Een paar kleine dingetjes gaan we oplossen onder garantie. Dit komt zeker helemaal goed. mvg, Wilfred van der Linden
Onderhoud en advies voor een wat oudere auto gevraagd. Prima, snel en volgens de afspraken geholpen. Netjes!
Zeker aan te raden
Heel prettig geholpen en geadviseerd en uiteraard het probleem opgelost.
Goed, vakkundig, snel
Mijn auto voor reparatie gebracht na -korte- analyse van dealerbedrijf. Daarbij uitgegaan van bepaalde werkzaamheden. Kort na het brengen van mijn auto bleek dat het probleem al was verholpen. Er bleek een andere oorzaak te zijn. Kortom, een hoop tijd en geld bespaart. Ik ben tevreden!
Fijne garage, snel geholpen
Geen toelichting nodig
Tot op heden altijd tevreden.
Ik ging naar Vakgarage Montfort voor een occassion. Ik ben daarbij prima geholpen, kreeg goede uitleg, de heren zijn erg vriendelijk & behulpzaam en deden me uiteindelijk een uitstekend aanbod. Twee dagen later kon ik de auto al ophalen. Top! Nu ervaring op doen met de auto. Mocht er toch iets zijn kan ik terugvallen op de 6 maanden Bovag garantie. Heel fijn!
kreeg geen garantie op het flushen. Er werd me niet uitgelegd hoe mijn auto onderhouden werd. Of in wat voor stappen. Er word me een leenauto aangeboden. Vervolgens zonder overleg moest ik voor de kilometers betalen. Handiger om het van te voren aan te kaarten. Toen ik vroeg hoe het gegaan is werd alleen verteld dat de automaat helemaal smerig en versleten was maar nu goed rijd. Maar als je nu de zaak uit rijd verlenen wij je geen garantie want we kwamen veel slijtage tegen. Mij kon ook niet uitgelegd worden wat er versleten zou moeten zijn of geadviseerd dat wat versleten is evt vervangen zou kunnen worden. Kortom ik heb 350 betaald voor n onderhoud waar het bedrijf verder niks mee te maken wilt hebben. Maar mij niet precies kan uitleggen wat er mis kan gaan en dekt zichzelf in door op je factuur er bij te zetten hoe versleten de automaat is. Handig voor de nieuwe koper ook als ik van mijn auto af wil
Beste Rida, Ik denk dat u mij niet begrepen hebt. Op het flushen/verversen van de automaat krijgt u garantie. Immers wij zijn Bovag en staan voor onze reparaties. Heb u alleen vertelt dat de olie die er uit kwam erg vies was en er slijpsel in de olie te vinden was. Dit duid op flinke slijtage van de automaat. Dus dat als de automaat slecht gaat schakelen dit niet aan de verversing ligt. De leenauto is bij ons altijd gratis,de verreden brandstof moet u afrekenen. Deze brandstof gebruikt u met uw eigen auto ook als u er mee rijdt. Hopelijk is het nu duidelijk voor u. mvg, Vakgarage Montfoort Wilfred van der Linden
Zeer vriendelijk en correct
Ik heb een BMW aangeschaft bij Vakgarage Montfoort. Een fijn gesprek en proefrit gehad. Daarna de auto gekocht. Kon mijn huidige auto inruilen. Helemaal tevreden!
Top service!!
Was zeer goed.
Ook in de coronatijd verloopt eea prima!
Service
Maxime, is degene die mij voortreffelijk heeft geholpen, met mijn auto. Ik heb gezien, dat hij zijn vakmanschap verstaat, een zeer kundige technische, vriendelijke man. Hij heeft er een nieuwe klant bij, dat zegt denk ik wel genoeg? Een aanrader, vakgarage Montfoort, met de nadruk ook Vak(kundigheid).
Eergisteren een Opel Corsa 1.2 gekocht bij deze garage , ik heb hier alleen maar lof over , gewoon snel vakkundig en goed geholpen , ik zal zeker met hun in contact blijven en uiteraard terugkeren , Maxim bedankt...!!!
Vlasakker 7
3417 XT Montfoort
Bij Vakgarage Montfoort onderhouden, Keuren en repareren we alle merken en zijn tevens Specialist in BMW en Volvo. U bent bij ons geen nummer, Persoonlijke aandacht is iets waar wij veel aandacht aan besteden. Daarnaast vinden wij een eerlijk advies en kwaliteit belangrijk. Vakgarage Montfoort heeft alles in huis om u een compleet pakket te bieden. Uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit, goede en snelle service. Voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Vakgarage Montfoort terecht. Wij streven naar een zo kort mogelijke reparatietijd en een snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn. Naast reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u ook terecht voor de inbouw van diverse communicatietoepassingen, vervangen van banden, schadeherstel, APK keuring en motorrevisie. Ook voor bedrijfswagens en leaseauto’s bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben altijd een ruim en wisselend aanbod van occasions. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar de passende auto. Uw garage in Montfoort!