Kon snel een afspraak maken en de storing was snel gevonden
Elke keer wordt me vriendelijk en helder uitgelegd wat er precies met mijn auto aan de hand is.
In de ochtend heb ik de auto gebracht met de 4 wielen en in de loop van de middag werd ik gebeld dat de wielenwissel (van winter naar zomer) gereed was en dat de auto weer kon worden opgehaald.
Snelle reactie & snel geholpen
vriendelijk en deskundig
Keurig nette garage, werd goede uitleg gegeven wat de oorzaak van het probleem is en hoe e.e.a. verholpen ging worden, voordat gestart werd met reparatie keurig netjes vooraf een telefoontje met de +/- kosten. Dat er een vervangende auto wordt geregeld zonder bijkomende kosten is verrassend positief!!
Ik vind het personeel erg aardig en ook vakbekwaam. 1 minpuntje is dat ik mijn auto hele dag kwijt ben voor onderhoudsbeurt
Goede begeleiding na uitslag onderhoud aan auto en verdere gevolgen. Meedenken voor een oplossing
Goed contact gehad via Marktplaats en auto stond keurig klaar. Goed ontvangen, heb een proefritje kunnen maken en uiteindelijk de auto, met nieuwe APK, direct mee kunnen nemen.
Prettig en vakkundig te woord gestaan. Overleg mbt onderhoud uitstekend.
Mijn probleem is goed opgelost, daarnaast is er meegedacht over de aanstaande APK zonder opdringerig te zijn. Dus deze is ook alvast gedaan, super fijn!
Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd en snel klaar.
Service is prima maar de wachtruimte is kaal en leeg en onprettig.
Vanwege schade aan mijn auto bij Vakgarage Montfoort terecht gekomen. Deze eerste ervaring was zeer goed. Vriendelijke en vakkundige mensen met een hoog service-niveau!
Naast mijn werk, niet duur, denken met je mee, vervangend vervoer
Goed meegedacht en bereid die extra stap te zetten.
Ook goed geluisterd naar de klant.
Mijn uitlaat bleek lek te zijn. Eerst werd ingeschat dat het gelast kon worden, later bleek de uitlaat rotter te zijn en kwamen ze met een aantal opties. Eigen leverancier van een nieuwe uitlaat had helaas niets op voorraad en kon er OK op korte termijn niet aan komen. De merkdealer kon dat wel alleen was dat bijna 4 keer duurder. Uiteindelijk het slechte deel van de uitlaat verwijderd en een nieuw stuk ertussen gelast. Als het voor het weekend niet was gelukt had ik uit coulance (ze vonden het vervelend dat ze hun eerste belofte niet waar konden maken dat het snel gelast kon worden) nog kostenloos een leenauto mee kunnen krijgen
Vriendelijk, deskundig, hulpvaardig, eerlijk
De auto voor een grote beurt en APK gebracht. Na een paar dagen sputterde de auto en ging ik weer langs Bougiekabels bleken vervangen te moeten worden. Er werd eerlijk gezegd dat het bij de grote beurt gezien was nadat ze mij hadden gebeld voor een kostenplaatje dus niet nog een keer wilden bellen voor nóg een mankement dat kosten met zich mee zou brengen, hopend dat de kabels nog even mee zouden gaan. Toen leenauto meegekregen en alleen de kabels hoeven betalen. Iedereen maakt wel eens een verkeerde beslissing, dit is wat mij betreft een goede manier om daar dan mee om te gaan.
goede garage,geweldig service goed en vakkundig het werk aan mijn auto uitgevoerd.
Met vragen stellen krijg je een eerlijke en duidelijke antwoorden.
snel en adequaat
Erg plezierig, snel geholpen
Prettig contact met garage houder, neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden.
Vlasakker 7
3417 XT Montfoort
Bij Vakgarage Montfoort onderhouden, Keuren en repareren we alle merken en zijn tevens Specialist in BMW en Volvo. U bent bij ons geen nummer, Persoonlijke aandacht is iets waar wij veel aandacht aan besteden. Daarnaast vinden wij een eerlijk advies en kwaliteit belangrijk. Vakgarage Montfoort heeft alles in huis om u een compleet pakket te bieden. Uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit, goede en snelle service. Voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Vakgarage Montfoort terecht. Wij streven naar een zo kort mogelijke reparatietijd en een snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn. Naast reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u ook terecht voor de inbouw van diverse communicatietoepassingen, vervangen van banden, schadeherstel, APK keuring en motorrevisie. Ook voor bedrijfswagens en leaseauto’s bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben altijd een ruim en wisselend aanbod van occasions. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar de passende auto. Uw garage in Montfoort!