goed en vlotgeholpen
Donderdagochtend mijn auto afgeleverd voor een grote beurt. Er bleek even verwarring te zijn over dat ik op mijn auto wilde wachten aldaar. Vervolgens hebben ze binnen de afgesproken periode mijn auto weer tip-top in orde gemaakt voor vertrek. Ook fijn dat ik even werkzaken kon regelen via de huistelefoon :-).
Klant vriendelijk
Niet voor niets vaste klant
Lichte mij in over dingen die moesten gebeuren voor dat er actie werd ondernomen en wat de kosten zouden zijn erg tevreden.
We hebben afgelopen week bij deze vak garage . Een Peugeot 308 sw gekocht op en top service en alles in goed overleg. Erg klant vriendelijk en gemoedelijk .. niet moeilijk doen . Geen verkoop praatjes want daar hou ik niet van. Transparante uitleg ... eerlijk en betrouwbaar. Hebben een hele mooie auto gekocht en we zijn er super blij mee. En als we ooit weer opzoek moeten naar een auto ga ik zeker weer kijken bij deze vak garage of ze iets moois hebben staan. Want de service was top.
Diverse aanpassingen aan laten brengen ivm mindervalide
Belde om 08.15 's-morgens om een kapotte accu te melden. Vertegenwoordiger garage was er om 08.30 en drie kwartier later reed ik weg met een nieuwe accu. Accuraat en snel geholpen. Ik kom terug bij deze garage.
Een week tevoren een afspraak voor een apk gemaakt. Daarvoor moet ik persoonlijk verschijnen, omdat de webrovi-site geen mogelijkheid biedt om online een afspraak te regelen. Overigens was deze afspraak snel geregeld.
Gebeld en direct geholpen, de auto kon direct gebracht worden. Daarna gebeld met overleg over de kosten, later nog eens gebeld om te melden dat de auto zelfs eerder klaar was. Dus kon de auto ophalen binnen een halve dag ipv 2 dagen, echt super!!! En vriendelijk personeel
Mijn ervaring is goed vakkundige monteurs en je wordt vooraf geïnformeerd over de reparaties en de kosten. En de servies is prima.
Je wordt snel geholpen, zeer deskundig.
Vriendelijke ontvangst, geen dikdoenerij, eerlijk en woord is woord. 👍
Een aankoop keuring laten uitvoeren op een 20 jaar oude auto, vriendelijk te woord gestaan, met veel aandacht en uitleg werd de auto gekeurd, De aandachts punten goed uitgelegd en de positieve punten besproken. Met veel plezier gekeken naar de keuring onder het genot van een koffie. Top service!
Heel erg vriendelijk geholpen en eerst gebeld om Te overleggen over de auto wat er moest gebeuren!!
Ben super tevreden ,was mij eerste keer daar maar zeker niet de laatste kwer
Kom er graag
Kennis van zaken min puntje terug komen omdat knipperlicht niet is vervangen terwijl wel op factuur stond
Problemen met de remklauw. Kom hier maar voorzichtig heen...... bestel ik vast een remklauw. Die kan er al met ern uur zijn. Blijkt de oude toch nog gemaakt te kunnen worden. met een uur konden we weer verder op vakantie. Dat noem ik service
Vakkundig en goede service.
Prima en snelle service. Kon een vervangende auto krijgen en/of naar huis worden gebracht. Uiteindelijk gekozen om te wachten, bleek een goede keuze want het onderhoud was zo klaar!!
Via referenties ben ik terechtgekomen bij Vakgarage Webrovi. Geen aandachtspunten. Klantvriendelijk, vakkundig personeel en denken mee met de klant. Kortom uitstekende service. Betrouwbare garage!
Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Reparatie en APK netjes en deskundig uitgevoerd en kreeg de lease-auto schoon retour op mijn oprit. Prima!
Ik heb goede en fijne ervaringen. Fijne garage met goede vakkundige monteurs. Kortom een betrouwbare garage.
Vriendelijk personeel, nette garage, werkt volgens afspraak.