Keurige ontvangst, verblijfsruimte om te wachten beschikbaar (inclusief koffie), deskundige controle, uitstekende uitleg over geconstateerde punten.
klantvriendelijk en goed geholpen
De schade en mankementen zijn deskundig en snel hersteld. En de prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed!
Netjes te woord gestaan en voor de reparatie opgebeld over de kosten
Het maken van een afspraak was eenvoudig en na de eerste check werd ik direct gebeld met bevindingen en een kosteninschatting. Na akkoord kon ik dezelfde dag de auto (APK & groot onderhoud) weer ophalen. Perfecte service!
Van te voren goed overleg over de werkzaamheden die gebeuren moeten aan de auto en eventuele kosten .
Prima geregeld
Duidelijk en vriendelijk gedragen.
Netjes en vakkundig
Prettig personeel.
Zoals ik hierboven schrijf. Prima service , snelle afhandeling en prijs vooraf.
krijg goed advies en service is goed
Auto moest voor apk, na vorig jaar bij een andere garage verwacht dat er een hele waslijst aan reparaties aan zat. Webrovi heeft de auto voor gekeurd en kwam tot een positieve uitslag. Geen hoge kosten geen verwachte onderdelen die vervangen moesten worden. Wat er volgens de andere garage aankwam.
En klant vriendelijk behandeld
Maken duidelijke afspraken, geen verrassingen en behulpzaam
Aanrader !
Goede garage, zeer het aanbevelen waard.
positief
Met een lastige storing langsgegaan. Direct geholpen en verholpen. Klusje van een kwartier, maar dan toch.
ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen of voor onderhoudt ,apk beurt .erg gemoedelijk ,prijs ook goed.
Ik wordt vriendelijk ontvangen en redelijk snel geholpen als het niet te ernstig is .Ik ben zeer te vreden over de behandeling ze doen duidelijk hun best om het beste. ervan te maken en vakkundig .
Snel en kundig en lekkere koffie!
Binnen een paar uur word alles geregeld en tussentijds word er telefonisch overlegd, uitstekende service!
Goede ontvangst gezellig en nemen tijd voor de klant