Goede garage, zeer het aanbevelen waard.
positief
Met een lastige storing langsgegaan. Direct geholpen en verholpen. Klusje van een kwartier, maar dan toch.
ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen of voor onderhoudt ,apk beurt .erg gemoedelijk ,prijs ook goed.
Ik wordt vriendelijk ontvangen en redelijk snel geholpen als het niet te ernstig is .Ik ben zeer te vreden over de behandeling ze doen duidelijk hun best om het beste. ervan te maken en vakkundig .
Snel en kundig en lekkere koffie!
Binnen een paar uur word alles geregeld en tussentijds word er telefonisch overlegd, uitstekende service!
Goede ontvangst gezellig en nemen tijd voor de klant
Vriendelijke en snel geholpen
Goede uitleg wat er aan mijn auto mankeerde en wat er vervangen moest worden. Prettig contact, ik werd netjes op de hoogte gehouden zowel van de reparatie als van de kosten.
Goede ervaring deskundige reparaties en advies. Fred struyck
Vervangend vervoer beschikbaar, Correcte afhandeling APK en grootonderhoud, geen onverwacht kosten.
Eerlijk en transparant over het uit te voeren werk en de hierbij behorende kosten.
Service en ontvangst waren uitstekend
Ik en mijn auto worden vriendelijk behandeld , en deskundig. bedankt daarvoor
Snel geholpen en netjes zijn de werkzaamheden verricht.
Altijd snel en persoonlijk geholpen voor een redelijke prijs
Alles was top en snel geregeld
Zie boven
snelle service
We hebben telefonisch onderhandeld. Inruil overeen gekomen en prijs afspraak gemaakt. Ben de auto komen bekijken die wij gezien hadden op de website, deze was in staat zo als verwacht en zijn zonder enige discussie tot zaken gekomen.
Ik ben zeer netjes geholpen, iedere vraag wordt netjes en vriendelijk beantwoord.
Altijd goed geholpen
word goed behandeld en er word keurig gebeld als er iets is