Altijd goede en vriendelijke service
Altijd goede en vriendelijke service
Vandaag gevraagd vandaag geholpen
Snelle vlotte service!
Auto voor APK en kleine beurt Halverwege de ochtend netjes een prijs opgaaf ontvangen Alles uitgevoerd volgens afspraak
Een auto kopen is emotie, betrokkenheid, een eerlijk verhaal, een lekker bakkie koffie en vertrouwen in de verkoper. Al deze facetten kom je tegen bij Ronald van vakgarage Webrovi. Om na een uurtje met een grote glimlach op je gezicht met de net aangeschafte Volvo V90, T5 heel ontspannen naar huis te rijden. Ronald bedankt, het was ontspannen zaken doen. Bert en Tineke
Er werd alle tijd uitgetrokken om mij van goede info te voorzien.
Als niet klant ( op vakantie ) vriendelijk ontvangen en direct geholpen.
Heren,probeer dit niveau vast te houden. Succes er mee!
Word altijd geholpen met een lach, kom je vroeg of laat,ik ben altijd tevreden als ik het terrein verlaat
Doen wat er gedaan moet worden, maar wel meedenken met de klant. Je zou willen dat elke garage zo met haar klanten omging
Ik heb met Ronald van Vakgarage Webrovi een uitstekende ervaring. Hij stelde veel vertrouwen in mij en was uiterst bereidwillig om mij te helpen. Vervolgens kon ik met mijn droomauto naar huis. Zal het nooit vergeten, nogmaals bedankt Ronald!
Goede service en goed advies. Snelle service. Uit de APK bleken de banden aan vervanging toe. Dit werd goed gecommuniceerd. En er kon dezelfde dag nog nieuwe worden geplaatst. Erg fijn. En de leenfiets is ook erg handig.
Goede en deskundig personeel. Goed geregeld en gerepareerd.
Bij schade direct gehandeld en mij voorzien van huurauto. Complexe schade vakkundig opgelost.
Uitstekende klantvriendelijke service.
Fijne garage waar ze met je mee denken! Vriendelijke mensen!
Vriendelijke personeel
werd door omstandigheden snel tussendoor geholpen geen enkel probleem,
Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. In de ochtend de auto gebracht in de middag klaar.
Prima voor elkaar
Gewoon een prettig bedrijf
Ik stond met 2 lekke banden en het was nog voor 8u s ochtends en binnen een kwartier kwamen zij mij halen en dezelfde dag was de auto gemaakt! Voor zeker niet de hoofdprijs!!!
uitstekend