Een garage waar ik tevreden ben en service krijg
Zoals gebruikelijk bij deze garage: prima en snel geholpen
Zoals te doen gebruikelijk alles weer plezierig verlopen. Bij APK waren koplampen mat uitgeslagen. In plaats van nieuwe te adviseren konden ze gepolijst worden, een stuk voordeliger! En toen de leenfietsen anders dan verwacht niet beschikbaar was werd ik naar huis gebracht.
Goed geholpen en ideaal dat ze een leenfiets hebben.
Klantvriendelijk, duidelijk in afspraken, goed overleg, top bedrijf!
Vriendelijk en netjes geholpen. Zoals eerder is de ervaring met Webrovi prima
in de hoop dat u het vakkundig hersteld heeft , is dat zo heeft u een nieuwe klant erbij
Snelle service, zeer klant vriendelijk
Vlot geholpen en meegedacht. Uitleg reparatie. Alles prima
We worden ongeacht wanneer of wat er ook is altijd even goed geholpen.Het personeel is goed behulpzaam en vriendelijk.
Mijn auto hier niet gekocht maar super blij dat ze hem toch na wouden kijken en eerlijke aanpassingen hebben gedaan. Top service
Op afgesproken tijdstip kwamen jullie op locatie, defect werd meteen ontdekt en met meerijden naar de garage meteen opgelost. Vriendelijk, snel en goede service.
ik ben heel klantvriendelijk geholpen toen ik mijn auto bracht voor een apk
Reparaties en APK goed verlopen.
Vriendelijke en vakkundige dienstlevering, compleet met bereidwillige haal- en breng service.
Vriendelijke mensen
Prima service, op tijd klaar volgens de afspraak
Fijn bedrijf. Korte lijnen. Snelle service. Aanrader!
Paar weken terug een tweedehands Touran bij Webrovi aangeschaft. Na korte tijd kreeg ik het idee dat er iets met de koppeling was. Contact opgenomen met Webrovi hoe hier mee om te gaan. Zonder discussie hebben zij de koppelingsplaten kosteloos vervangen. Dat noem ik nou eens service! Je kan je afvragen: dit hadden ze kunnen weten? Nee. probleem deed zich uiteindelijk niet continu voor. Al met al aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Belangrijkste nog: ze staan voor hun klanten en zijn oplossingsgericht. Kunnen een hoop andere bedrijven nog van leren! Ik zou er zo weer een auto kopen!
Zeer tevreden Duidlijke uitleg. Vlotte aanpak. Van tevoren pplusminus prijsopgave Kortom voor mij een zeer positieve ervaring