Vriendelijk en netjes op tijd geholpen.
Bij de aanschaf van mijn nieuwe Volvo v40 niets meer dan lof voor de persoonlijke en open houding van de verkoper van deze vakgarage. Vanaf moment één waren we eerlijk en transparant naar elkaar en wisten we wat we aan elkaar hadden Voor de rest was de service tijdens de aankoop binnen de mogelijkheden die de situatie ons bood, top. Thanks voor alles!
Zeer snelle afhandeling van de vraag. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Top grregeld
Prima service en een betrouwbare garage.
Geweldig!! Netjes behandelt niets te veel, alles word netjes opgelost, super!!
Aardig personeel, goede service
Ik heb mijn auto de afgelopen 3 jaar bij deze garage gebracht voor APK en onderhoud. Iedere keer is de auto weer snel klaar en wordt er van te voren aangegeven hoeveel het gaat kosten. Een goede en betrouwbare garage!
alles top, alleen heeft de leenfiets geen afdakje
Ik kon meteen langs komen en de reparatie was snel klaar. Had het wel fijn gevonden, als ik eerst even de prijs had doorgekregen.
Zomerwielen gewisseld naar winterwielen. Tevens accu service uitgevoerd. Was nodig door weinig en steeds kleine stukjes rijden agv corona. Bij het slechte weer was halen en brengen heel fijn. Uiterst vriendelijk en goed geholpen.
Komen de afspraken na
Na telefonisch overleg kon ik gelijk komen om het probleem te verhelpen. Top
Goede geholpen en snel
Vakkundige monteurs en je word goed geholpen en krijgt eerlijk advies
Altijd het gevoel hebben dat je welkom bent
Mijn auto is een jaar oud en daarmee aan de eerste onderhoudsbeurt toe. Ik kon er op wachten en de koffie is prima. Op de vragen die ik had, kreeg ik passende antwoorden.
Vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Een no nonsense vakgarage met kennis van zaken. Persoonlijke benadering en zeer toegankelijk. Ook prettig dat het mogelijk is om in de avond/weekenden langs te komen en buiten openingstijden contact te hebben.
Op zoek naar iets 'nieuws' werden wij prima geïnformeerd en in de gelegenheid gesteld 2 proefritten te maken. Na mondelinge overeenkomst tot koop, werden de overeengekomen zaken prima gedaan en konden we de transactie afhandelen. We kunnen de heren We, Bro en Vi dan ook bij u aanbevelen!
Voor de eerste keer geweest, het is zo goed bevallen dat ik gelijk een afspraak gemaakt heb voor apk en service beurt !
Ik rijd met veel plezier in mijn nieuwe auto. Fijne communicatie en heel eerlijk.
Heb een second opinien gevraagd voor mijn koppeling ,ze hebben stukje mee gereden ,en kwamen tot conclusie dat in zijn 1e versnelling de koppeling trilde ,kon geen kwaad ,onder de auto gekeken geen lekkage, ze hebben er even hun tijd voor genomen ,kon met gerust hart op vakantie
Goed,vakkundig, snel,en niet duur