Vriendelijke mensen
Prima service, op tijd klaar volgens de afspraak
Fijn bedrijf. Korte lijnen. Snelle service. Aanrader!
Paar weken terug een tweedehands Touran bij Webrovi aangeschaft. Na korte tijd kreeg ik het idee dat er iets met de koppeling was. Contact opgenomen met Webrovi hoe hier mee om te gaan. Zonder discussie hebben zij de koppelingsplaten kosteloos vervangen. Dat noem ik nou eens service! Je kan je afvragen: dit hadden ze kunnen weten? Nee. probleem deed zich uiteindelijk niet continu voor. Al met al aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Belangrijkste nog: ze staan voor hun klanten en zijn oplossingsgericht. Kunnen een hoop andere bedrijven nog van leren! Ik zou er zo weer een auto kopen!
Zeer tevreden Duidlijke uitleg. Vlotte aanpak. Van tevoren pplusminus prijsopgave Kortom voor mij een zeer positieve ervaring
Vriendelijk en netjes op tijd geholpen.
Bij de aanschaf van mijn nieuwe Volvo v40 niets meer dan lof voor de persoonlijke en open houding van de verkoper van deze vakgarage. Vanaf moment één waren we eerlijk en transparant naar elkaar en wisten we wat we aan elkaar hadden Voor de rest was de service tijdens de aankoop binnen de mogelijkheden die de situatie ons bood, top. Thanks voor alles!
Zeer snelle afhandeling van de vraag. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Top grregeld
Prima service en een betrouwbare garage.
Geweldig!! Netjes behandelt niets te veel, alles word netjes opgelost, super!!
Aardig personeel, goede service
Ik heb mijn auto de afgelopen 3 jaar bij deze garage gebracht voor APK en onderhoud. Iedere keer is de auto weer snel klaar en wordt er van te voren aangegeven hoeveel het gaat kosten. Een goede en betrouwbare garage!
alles top, alleen heeft de leenfiets geen afdakje
Ik kon meteen langs komen en de reparatie was snel klaar. Had het wel fijn gevonden, als ik eerst even de prijs had doorgekregen.
Zomerwielen gewisseld naar winterwielen. Tevens accu service uitgevoerd. Was nodig door weinig en steeds kleine stukjes rijden agv corona. Bij het slechte weer was halen en brengen heel fijn. Uiterst vriendelijk en goed geholpen.
Komen de afspraken na
Na telefonisch overleg kon ik gelijk komen om het probleem te verhelpen. Top
Goede geholpen en snel
Vakkundige monteurs en je word goed geholpen en krijgt eerlijk advies
Altijd het gevoel hebben dat je welkom bent