Onderhoudsbeurt gedaan binnen de afspraken. Er zou echter nog een rubber van het koppelingspedaal worden besteld en nagestuurd; dit is niet gebeurd.
Auto voor APK + grote (jaarlijkse) beurt aangeboden. 's Morgens gebracht, tegen vijven weer opgehaald. De papieren zouden in het handschoenenkast liggen. Toen ik thuis kwam de papieren bekeken. In het handschoenenkastje lagen de papieren van de APK 2020. De papieren van de APK 2021 waren nergens te vinden. Ik heb drie telefoontjes moeten plegen en twee keer een bezoek gebracht aan de garage om uiteindelijk, een maand later, een deel van de benodigde papieren te ontvangen. Keuringsrapport heb ik niet, wel APK.
Goed en netjes geholpen tegen nette prijzen
goed en snel geholpen op een correctie manier
Goed , plezierig en vakkundig geholpen.
Grote beurt e diverse zaken door deze vakgarage laten doen, en niet gekozen voor merkgaragem
zie boven
klant vriendelijk, oplossend gericht en menselijk
Heel tevreden
Zeer vriendelijk geholpen. Alles prima uitgevoerd, op tijd en geen verrassingen.
Je wordt er netjes en vakkundig geholpen.
Auto gekocht bij deze garage en nadien ook altijd in onderhoud hier! Fijne service en altijd klantvriendelijk
keurig de vervangen onderdelen bewaard en getoond met de nodige uitleg Alles zoals vooraf doorgesproken, geen verrassingen achteraf. Prina team!
De automaat van mijn Volvo V70 (km stand 375000) schakelde niet soepel meer. Het schakelen gingen schokkerig en niet meer op de juiste momenten. Bij Koopman de automaat laten flushen waarbij ze een extra lange spoelbeurt hebben gehanteerd. Na de behandeling schakelt de automaat weer als nieuw. Daarnaast ontdekten ze dat een van de bobines defect was, na overleg hebben ze deze vervangen door een goedkoper maar kwalitatief goed exemplaar. De service is zoals het moet zijn, uitstekende communicatie, vakkundig en prijsbewust meedenken.
Uitstekende garage, ijverige mensen een echte vakgarage
Zeer goede ervaring
Auto was zoals omschreven, na een proefrit en wat onderhandelen tot een deal gekomen. Bij aflevering was de auto netjes gewassen en schoongemaakt en ter plekke tenaamstellen was ook erg fijn. Kortom een hele prettige ervaring gehad.
Erg goed geholpen alleen nog steeds geen antwoord op de vraag waar de hoedenplak vd Susuki swift je is Gr ketting
Alles verliep volgens afspraak top bedrijf.
Alles binnen de afgesproken tijd gedaan, prijs zoals afgesproken en vriendelijke uitleg over de werkzaamheden.
Ik moest voor en grote beurt met de auto en een APK deze zijn goed uitgevoerd. De auto hoefde niet te worden uitgelijnd wat tegenwoordig ook kan bij de Vakgarage Koopman. Dat was weer een meevaller. De auto s’morgens gebracht en een leenauto stond klaar om mee te nemen om weer thuis te komen ( een fiets staat er ook zij de monteur met een glimlach) aan het einde van de dag weer een schone auto terug gekregen. Top service.
Bij vakgarage Koopman gaan ze door tot het echt goed is en hier communiceren ze duidelijk over.
Vraag om een RAV4 werd goed bekeken, meegedacht en geleverd
Rondweg Zuid 27