Vakkundig, vriendelijk
Goed geadviseerd en binnen de afgesproken tijd en budget gereed
De mensen zijn vriendelijk en ze houden je goed op de hoogte als er eventueel extra kosten bij komen.
Leuke spontane mensen en prima service. Ondanks dat ik op te kort termijn iets moest regelen..Was het allemaal geen punt👍
Ben zeer tevreden. Makkelijk een afspraak te maken, duidelijk over de kosten,goede service.
Fijne mensen om zaken mee te doen, klantvriendelijk
Mijn auto bleek plotseling niet te starten terwijl op een onhandige plek in het centrum stond. Contact gezocht en Koopmans bood direct aan om te komen met een startaccu. De accu bleek de oorzaak en die is snel vervangen.
Bij een aantel kleine dingetjes, kijk even hierna en ff bandop spanning brengen (van kruiwagen) niets is ze teveel, en gewoon gratis is service meneer!
Hoi
Deskundig, vriendelijk, klantgericht, vlot.
!
Super geholpen . Vriendelijk personeel.
fijne service snelle reacties en eerlijke prijs
Mijn ervaring is dat men bij Koopman de tijd voor je neemt. Daarnaast heb ik veel plezier aan mijn bij hun gekochte auto en is deze goed afgeleverd. Ook ben ik tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurten.
We hadden tijdens onze vakantie problemen met onze banden van de caravan. Na het aanvragen van een offerte waren ze de goedkoopste van alle garages. We hadden en afspraak gemaakt voor de van vertrek alleen door de weersomstandigheden waren we een dag eerder met inpakken. Toch even gebeld of we eerder langs konden komen dat was geen probleem. Na aankomst bij koopman was ik binnen een halfuur weer klaar voor vertrek. Dus snelheid en vakkundige mensen die je helpen
Prima bedrijf
Onderhoud keurig volgens afspraak uitgevoerd, helemaal goed👍🏼
Auto gehuurd voor onze vakantie in Duitsland. Bleek een Opel Astra met een veel te kleine motor om op de Duitse wegen voldoende mee te komen....bijna gevaarlijk. Verder prima service!
Bij APK defecten geconstateerd, deze besproken en tegen een goede prijs laten repareren.
Zeer persoonlijke behandeling, Met niet alleen aandacht voor het technische, maar ook met het gevoel dat met het gebruik samenhangt.
Via Internet gevonden en ze hebben me zo goed geholpen en ze waren snel klaar
De behandeling en service waren prima.
Geen goede surves en word niet goed in gelicht. Snap niet als je nieuwe remschijven erop zet niet de rem olie word ververst
meedenken en vlotte deskundige service
Rondweg Zuid 27
7102JD Winterswijk