Aangezien wij in Zuid-Limburg wonen heb ik diverse malen telefonisch contact gehad met Rico. De gesprekken waren al heel plezierig en niet opdringerig. Wij zijn op een bepaald moment naar Oirschot gereden en daar werden wij hartelijk ontvangen. De zaken die wij telefonisch besproken hadden blijken ook allemaal te kloppen. Wij hebben dan ook daar naar alle tevredenheid onze nieuwe auto aangeschaft. Blijkbaar staat het klantbelevingsgevoel en de service zeer hoog in het vaandel bij Vakgarage Van de Wal en is hierdoor zeker een aanrader.
Duidelijkheid
Als zeer goed
Erg vriendelijke medewerkers en zijn erg welwillend. Auto was gewoon binnen 4 dagen leverbaar. Top!!
Perfect advies
Uitstekende garage, staan je altijd vriendelijk te woord, service is top en ze hebben netjes vooraf gebeld over de kosten.
Vorig jaar mei een VW Sportsvan occasion gekocht bij verkoper Rico. Toen ik de auto ophaalde zag hij er uit als nieuw en als extra hadden ze nog de aandrijfriem vernieuwd. De fijnste auto die ik gehad heb! Helaas kreeg ik enige weken geleden pech met de automatische versnellingsbak. Roland gebeld laat in de middag. Hij zei: ik bel je morgenochtend terug met een oplossing. Inderdaad, de auto werd opgehaald bij mij thuis en ik kreeg een leenauto. De week erop werd ik gebeld dat de auto klaar was. De automatische bak was helemaal gereviseerd. Ik had nog een paar dingetjes opgeschreven en dat was ook allemaal gerepareerd. Ik rijd dus weer als een vorst. Dank je wel Roland en je team voor jullie ultieme service! Helemaal Top!
Onze auto’s worden altijd goed onderhouden door Vakgarage van de Wal Gewoon een afspraak plannen en daarna in goed overleg worden de beurten uitgevoerd. We zijn zeer tevreden
Tijdens een verdrietige periode door het verlies onlangs van mijn "Echtgenote" was ik ook toe aan een andere Kampeerbus. Zo kwam ik ook bij "Vakgarage van de Wal" uit Oirschot terecht waar ik niet alleen een hele mooie VW Kampeerbus vond die precies bij mij paste, maar ook heel veel warmte en medeleven door het vriendelijke Personeel, eigenaars Vader Hans met zijn Zoon als opvolger en Roland leidinggevende. Hartverwarmend en heel fijn om nog lang aan terug te denken. Garage van de Wal, "Hartelijk dank hiervoor".
Gewoon prima geholpen.
Kundig personeel, goede service!
Vriendelijke benadering, houden zich aan de afspraken, deskundigheid
Geslaagd bij de inruil van mijn oude auto en de aankoop van een andere auto.
Goede garage met deskundig personeel. En een goede service.
de beoordeling waar N.v.t staat aangevinkt, heb ik geen gebruik van gemaakt of vergelijking van.
Ik ben altijd prima geholpen. Goede communicatie en ze geven mijn auto de zorg die hij nodig heeft.
Goede service, vriendelijke personeel
Dit was de eerste keer dat we kennis gemaakt hebben met Vakgarage Van de Wal in Oirschot. De naam "Vakgarage" is hier terecht op z'n plaats. Van de vriendelijke ontvangst, planning, reparatie/onderhoud loopt alles gesmeerd en is het vertrouwen opgebouwd. Vooraf is duidelijk gecommuniceerd qua kosten voor wat wel en niet nodig en/of noodzakelijk is. Personeel is behulpzaam en geeft goed advies over te verwachten reparaties/onderhoud, kortom een professioneel bedrijf waar we graag terug komen.
Al het onderhoud wordt goed uitgevoerd. We kunnen altijd tussendoor langskomen voor een defecte lamp. Inmiddels ook onze camper hier in onderhoud.
Vriendelijk Degelijk Behulpzaam
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop en inruil bij deze garage. Het contact met Rico was prettig en maakte dat de koop snel gesloten was.
Je wordt er goed geholpen met duidelijke uitleg wat er is gedaan en de rekening is duidelijk uit gespecificeerd
Goed ontvangen door Rico legde alles netjes uit en neemt de tijd voor je. Auto is netjes afgeleverd. Blijf zo doorgaan
Kennis van zaken , er werd goed meegedacht en advies gegeven .de auto is netjes afgeleverd
Goede service. Voor een kleinigheid kun je altijd binnen lopen en helpen ze je meteen als het mogelijk is.
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot