De prijs-/kwaliteitsverhouding is ook helemaal OK! Een aanrader!
De auto heeft een goede vakkundige grote beurt ondergaan . zeer tevreden.
Allemaal goed geregeld
Stukken aan mijn auto en werd perfect en snel geholpen. Ze zetten hun eigen goed in voor de klant. Ze hebben er een nieuwe klant bij.
Afspraak is voor mij gemaakt ook al paste het eigenlijk niet meer. Als service mocht ik toch komen vanwege de haast die het had. Zeer vriendelijke mensen, belden netjes wat de kosten waren en de auto was eerder klaar dan afgesproken. Top! Hier kom ik zeker terug
Opzoek naar een Aygo X voor mijn vrouw en via het internet gevonden bij deze Vakgarage. Gebeld voor de nodige informatie en de zelfde dag de auto op gehaald en de oude ingeruild. Ik werd geholpen door Rico, erg vriendelijk, neemt uitgebreid de tijd voor je en hij weet waar hij over praat.
We waren op zoek naar een goede occasion en vonden die bij Van de Wal. We werden gastvrij ontvangen, kregen alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. We besloten de auto te kopen en werden vlot geholpen bij de aanschaf. Rico stond ons vriendelijk te woord en kwam zijn toezeggingen na. Een week later konden we de auto ophalen. Ook dat liep vlot. We kwamen nog eens terug voor het monteren van een trekhaak en ook dat liep soepel. Fijn contact, ook met het overige personeel in de garage.
Reparatie langzaam leeglopen band (zat spijker in) in 10 minuten klaar. En goede koffie in de wachtruimte.
Gaan kijken voor een auto , goede uitleg gehad . Alle tijd voor voor ons , goed en vriendelijk geholpen . Auto gekocht .
Goede klantvriendelijke en deskundige professionele service
Fijne garage, komt vanuit Eindhoven naar deze garage omdat ze goed werk leveren.
Prettige ervaring bij het brengen van mijn auto voor een kleine beurt. Goed geïnformeerd en heel vriendelijk!
Goed en netjes geholpen
Prettig!
Goed geholpen, iedere keer. Duidelijke afspraken en communicatie. Prima service.
Vriendelijk en goede service en altijd bereid om een kleinigheidje tussendoor even te doen
Ze houden aan de belofte ik geef een tip houden zo door gaan
Fijne toelichting gehad op de vragen en snelle levering van de auto
zeer goed behandeld .afspraken komen ze goed na
Ik heb een uit Duitsland geïmporteerde jonge Volvo gekocht, ben daarbij vriendelijk en deskundig geholpen.
Met onze auto stonden we met pech in Liempde. Erg snel zijn we opgehaald door garage vdWal, dat was grote klasse. Ondanks de enorme drukte bij de garage, was er flexibiliteit en is onze auto perfect gerepareerd.
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot