De vaklui van Vakgarage V.d. Wal zijn goed in hun werk en in hun communicatie. Vriendelijkheid en heel persoonlijk. Vakmanschap op alle vlakken.
Ondanks regen toch direct mee naar auto gelopen om het profiel vd banden te checken
netjes geholpen
Ken het bedrijf al heel lang. Goede berichten over gehoord. Daarom nu deze keuze. Ging eerst neemt thuismonteur
Divers onderhoud was niet onnodig maar wel onverwacht. Er werd wel over gebeld vooraf
Ik werd thuis afgezet, omdat er geen passende leenfiets voorhanden was. Auto was binnen 3u al klaar. Op deskundigheid en prijs/kwaliteit heb ik weinig zicht, omdat ik er zelf geen verstand van heb. De communicatie erover was goed. De service en klantvriendelijkheid was top.
Goede service en deskundigheid en mee denken met de klant.
Mensen met verstand van zaken!! Duidelijk en snel geholpen heel fijn.
Zonder afspraak werd ik direct geholpen aan de lekke autoband van mijn auto. Prijsopgave was transparant. Ontvangst vriendelijk en gastvrij.
Vakkundig bedrijf
Verhuizen over lange afstand betekent ook een zoektocht naar een nieuwe thuis garage voor de auto. v.d. Wal mocht het opnemen tegen de Vakgarage in Noord-Nederland die altijd als een goede vader voor mijn auto('s) gezorgd heeft. Verschillen worden dan uitvergroot zoals het betalen voor een APK bij klein onderhoud en een forse reparatie en het gegeven dat de auto in het verre noorden altijd even door de wasstraat gereden werd bij aflevering. En toch scoort v.d. Wal meteen bij de eerste kennismaking al een negen. Snelheid, een meer dan geweldige klantvriendelijke benadering en een zeer zorgvuldige reparatie springen er direct uit. Eindconclusie: mijn auto heeft weer een thuis garage gevonden.
behulpzaam vriendelijk bedrijf oogt goed.
Goed advies over benodigd / noodzakelijk onderhoud en wat bijvoorbeeld nog een jaar kan wachten. Goede handige leenfiets ter beschikking.
Geen opmerkingen
Zeer goede garage met vakkundig personeel. Ze komen afspraken goed na en informeren je van tevoren over de te verwachten kosten.
Deskundig en servicegericht
Dimlicht snel en vakkundig gerepareerd
Alles wordt eerst netjes overlegd met klant (mij). Ook wordt alles goed en begrijpelijk uitgelegd en dat vond ik erg fijn want ik heb weinig verstand van al hetgeen wat onder de motorkap zit. Heel fijn geholpen door Youri.
Mijn auto moest een apk krijgen en een kleine beurt. Deze werd snel ingepland en zonder problemen geholpen.
Prima geholpen
Alles wordt gewoon netjes en goed afgehandeld, top autobedrijf.
Enthousiaste mensen en erg vriendelijk. Kom hier zeker terug
Geen goede ervaring met de merkdealer.
Wij reden langs omdat de radio het niet deed. Werden meteen vriendelijk geholpen, gelukkig lag het niet aan de auto maar bleek de radio kapot. Nette snelle service ondanks dat het druk was
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot