Onlangs langs geweest voor een kleine beurt aan mijn auto. Deze was dezelfde dag keurig uitgevoerd met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Bij het ophalen van mijn auto ook nog een enthousiasmerende rondleiding gekregen van Roland door de nieuwe showroom. Al met al een uitstekende service, prijs/kwaliteit-verhouding & klantvriendelijkheid!
Super fijn en snel geholpen met mijn auto en ook eerlijk advies over de auto
Positieve behandeling en komt gemaakte afspraken na.
Vriendelijk personeel, mijn probleem met de airco snel opgelost. Reparatie viel onder garantie.
plezierig contact
Vanaf de eerste kennismaking neemt men tijd voor je, terwijl ze er toch hun werk voor moeten onderbreken. Geven goed en duidelijk en eerlijk advies. Tijdens werkzaamheden werd goede feedback gegeven over de vorderingen denken goed mee en verplaatsen zich daarbij ook in de rol van de klant. Duidelijke prijsafspraak, geen kleine lettertjes! Snel en vakkundige reparatie! Hier voel je je echt een gewaardeerde klant, geen nummer !!
Deskundige, snelle topservice voor een transparante prijs.
Modern bedrijf dat in deze tijd past
tevreden
Roland en Hans en de jongens staan altijd voor je klaar. De service is er super!
Prima serviice.
Dit was mijn eerste afspraak dus nog lastig te beoordelen. Alle afspraken zijn nagekomen en ik heb een goede terugkoppeling gehad.
Goed en correct en volgens afspraak.
Onderweg van Zundert naar Maastricht gestrand . . . met een onverwachte lekke band Nadat we jullie hadden gebeld, was dat snel hersteld ! Toen zijn we maar in de provincie gebleven daar valt genoeg te beleven !
Prima verlopen
Heldere communicatie over prijs en werkzaamheden, zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.
Erg goed geholpen met een aankoop keurig. Erg grondig uitgevoerd en door monteur zeer goede toelichting gekregen bij de bevindingen. Professioneel en klantgericht.
Na telefoontje kon ik meteen langskomen. Na uurtje wachten was ik klaar. Er wordt uitleg gegeven wat ze doen en wat het gaat kosten.
goede service,geen klachten.
Fantastisch geholpen! Top! Bedankt voor de goede service.
Vertrouwd adres voor de aankoop van een gebruikte auto.
Erg tevreden en snel geholpen.
Mijn ervaring is dat ik netjes ben ontvangen , afspraken nagekomen , en netjes gebeld wat er aan de auto moest gebeuren. Ben goed tevreden.
Vakkundig en klantgericht
Industrieweg 34 c