Kom hier al jaren voor het onderhoud van de twee auto's die we rijden; willen we ook nog jaren volhouden als we mogen blijven rekenen op de klantgerichte en juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Je kunt er op elk moment binnen lopen met een probleem aan de auto. Wanneer dit direct gemaakt kan worden, doen ze dat ook.
De gecombineerde onderhouds- en APK-beurt verliep geheel volgens afspraak. Het personeel is uitermate vriendelijk en ook duidelijk in de communicatie.
snel en vakkundig geholpen
Een geweldige service, mijn nieuwe auto hier gekocht.
Tijdstip van auto brengen en halen is geen probleem. Wanneer ze een probleem, mankement of iets anders tegenkomen, bellen ze om dit met je te bespreken alvorens het te verhelpen. Hierdoor sta je niet voor verassingen bij het ophalen van je auto.
klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Voorbeeld voor velen.
Snel geholpen bij het vervangen van de waterpomp.
geen zin in
Mijn opdracht was APK en controle van de auto. Het geheel is naar wens uitgevoerd.
Goede uitleg. Voelt goed.
Staan altijd direct klaar en denken met je mee. Wat ziet het er prachtig uit nu de verbouwing en showroom klaar zijn, daar kunnen jullie trots op zijn! Succes en ga zo door!
Zomer banden laten wisselen, later dan gepland door de Corona. Duurde iets langer dan normaal maar zoals altijd weer goed en voor een goede prijs.
Fijne communicatie, kon snel terecht
Moet nog uitvinden of de airco het goed weer doet, maar erg prettige behandeling!
Goede service, aardig personeel!!!
bedrijf is zeer klantvriendelijk en bieden een goede service.
Wij zijn goed en deskundig behandeld
duidelijke afspraken, vriendelijk, deskundig
Prima APK en grote beurt gedaan
Eenvoudig goede afspraak gemaakt die ook als zodanig werd afgewikkeld.
Prima ervaringen met deze garage, overigens al jaren. Na jaren een ongemakkelijk gevoel gehad te hebben bij andere garages, eindelijk een vakgaraha waar ik een goed gevoel bij heb. Onze vorige auto ook gekocht bij vd Wal, goede auto, betrouwbaar en nooit teleurgesteld. Kan vd Wal bij iedereen aanbevelen.
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot