Wordt goed geholpen, nemen de tijd voor je.
Men wordt altijd goed geholpen met persoonlijke aandacht voor de klant.
x
Ik was gestrand met mijn BMW 3.20 in Oirschot met laadproblemen van de accu. Zelf woonachtig in Limburg, dus had een uitdaging. Ik klopte aan bij jullie garage, midden in de zomervakantie, met alle drukte en verlof van personeel wat op dat moment speelde. Toch hebben jullie mij fantastisch geholpen en hebben jullie mijn auto uitgelezen. (En uiteindelijk gemaakt). Ik moest werken en had wel iets van vervoer nodig. Leenauto waren niet beschikbaar maar er werd mij wel een fiets aangeboden. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt! De tussentijdse communicatie was ook zeer netjes en alle afspraken zijn nagekomen. Er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd, wat in mijn situatie wel makkelijk had gekund. Ik wil hierbij nogmaals het hele tam bedanken voor jullie top service!
De jongens denken allemaal mee. De telefoon wordt snel opgepakt . En ze hebben een goede service
Al enkele jaartjes onze vaste garage. Duidelijk en eerlijk!!
Goede service en klantvriendelijk personeel.
Helaas is mijn airco niet gerepareerd maar denken goed mee en vragen geen absurde bedragen voor eenvoudige diagnoses.
Veel ellende met m'n VW camper!! Alles is naar tevredenheid opgelost!!
Last minut multiriem kapot gegaan. Er was eigenlijk geen tijd agenda ram vol tijdens de vakantie maar wel binnen 2 dagen klaar. Thanks!!
Ga zo door!
Deze Vakgarage heeft mij nog nooit teleurgesteld en ik kom daar al vele tientallen jaren.
Vriendelijk personeel,ben een tevreden klant,zijn duidelijk over de werkzaamheden,en de prijs
Super fijn bedrijf waar de klant voorop staat en je altijd even binnen kunt lopen.
Er wordt goed geluisterd en niet onnodig extra onderhoud verricht als dat niet nodig is. Hoop hier nog lang met mijn auto te komen en net zo tevreden te blijven als ik nu ben.
Zeer goede service, je wordt snel geholpen en vriendelijk personeel!
Prima personeel en probleem auto opgelost
Ik hoop dat we zo kunnen verdergaan
Afspraken worden nageleefd, als er iets verandert, wordt er gebeld. Schoon en opgeruimde garage. Gewoon goed!
altijd goed, vriendelijk
Perfecte service: snel en adequaat!
Goed en netjes geholpen bij aankoop van een jong gebruikte occasion. Auto netjes gepoetst met beurt en garantie!! Verkoper Rico heeft ons uitstekend geholpen. Bij onze volgende auto zullen we zeker hun site bezoeken.
Zeer fijne en goede contacten
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot