Mooi familiebedrijf met goede en leuke mensen. uitstekende service en persoonlijke aandacht. In de afgelopen 30 jaar nog geen enkele wanklank.
Mijn ervaring klant vriendelijk en professioneel,zeer betrouwbaar, vriendelijk
Al jaren een tevreden klant in een garage waar het welzijn van de klant voorop staat.
Goede persoonlijke aandacht en ook goede aandacht voor het onderhoud
Hier is de klant echt Koning
Een vertrouwd adres. Er is overleg betreft reparaties en kosten.
Al jaren klant naar tevredenheid.
Duidelijke uitleg en prima service. Aan alles is gedacht. Geen onduidelijkheden. Ben zeer content
Het is altijd prettig bij deze vakgarage. Ik kom hier nu al jaren en hoop dat nog vele jaren te kunnen doen. Ik heb 100% vertrouwen in deze vakmensen.
Ik ben zeer tevreden als ik wat heb word ik er even snel tussen gepropt
Vanaf dat we onze Honda hebben aangeschaft bij Vakgarage Schippers zijn we dik tevreden.
Vriendelijk, deskundig
Ik kom nu al meer dan 30 jaar bij schippers, eerst via Honda middelste als (hoofd)monteur. En daarna als nieuwe eigenaar van hetzelfde pand.
Voor hun verhuizing was Vakgarage Schippers naast de deur, nu aan de andere kant van de stad. Maar voor hun klantvriendelijkheid rijdt ik graag wat extra kilometers. Henk en Hilda zijn echte vakmensen, en zorgen goed voor hun klant en diens auto. Ze zijn altijd vriendelijk, denken mee met de klant en bespreken vooraf goed de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Ze zijn professioneel en hanteren redelijke prijzen.
Bij vakgarage Schippers staan ze altijd met raad en daad voor je klaar. De eigenaren hebben hart voor de zaak en kennen hun klanten.
Goede service, vriendelijk
Prettige omgang met de garagehouder. Goede service en heerlijke koffie.
goede service en vriendelijk deskundig personeel
Auto voor apk snel afgehandeld. En duidelijk.
Altijd behulpzaam en erg vriendelijk als je een reparatie nodig hebt. Ze denken eerlijk met je mee en repareren alles bekwaam en snel.
ivm met mijn ziekte opname ziekenhuis heeft mijn zoon alles met garage geregeld ivm met onderhoud en APK keuring. Heeft ook zeer warme klantvriendelijkheid ervaren waarvoor hartelijk dank
Staan altijd voor je klaar. Ik vertrouw deze garage 100%!!!!!
Kom hier al jaren, op aanraden van een kennis. De service is altijd goed geweest, ben altijd goed geholpen en bij elke onderhoudsbeurt geven ze ook netjes aan als er eventueel wat er aan staat te komen. Altijd fijn als je een auto rijdt die wat meer kilometers op de teller heeft staan.
Vriendelijke mensen; goed prijs-/kwaliteitverhouding; helpen ook snel bij acute problemen (ook tussen kerst en oudjaarsdag)
Ze staan altijd voor je klaar
Venusweg 1
8938 BC Leeuwarden