Telefonisch uitgebreid uit gelegd wat er aan de auto moest gebeuren.
Al onze bedrijfwagens en nu ook mijn privé wagen bij auto Schippers in onderhoud . En tegen schappelijke prijzen nogmaals bedankt
Prettig, to the point, vakkundig.
Goede ervaring, duidelijke kosten indicatie en koffie etc. Top garage
Al jaren tevreden met de service en het onderhoud!
Altijd goede ervaringen. Henk is eerlijk, in zijn advies maar ook met zijn prijzen.
Super vriendelijk en goeie service, auto wordt eerst gecheked en dan overleg wat er moet gebeuren en wat de verwachte kosten zijn. Communicatie is prima. Auto is hier in goede handen.
Prima service werkzaamheden in evenwicht met de factuur
Voldoet aan alle wensen. Correct en vriendelijk. Een steengoed adres voor uw auto
Ik heb, samen met mijn vriend, mijn eerste auto bij Henk gekocht. Het hele proces liep soepel, duidelijk en snel. We zijn hartstikke tevreden.
Super goed. Klantvriendelijk en vakkennis
Zeer klantvriendelijk, meedenken en staan voor wat ze doen. Auto was zelfs nog sneller klaar dan afgesproken.
Henk en Hilda zijn klantvriendelijke mensen, bellen altijd als er extra kosten zijn, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan
Goede service en je wordt altijd vriendelijk ontvangen en gebeld voor overleg en wat de kosten zijn. Hierdoor weet je van tr voren waar je aan toe bent.
Al jaren klant en niet van plan om naar een andere garage te gaan
Mijn auto is met pech bij Auto garage Nijlan gebracht. Ondanks de drukte kon ik de auto de volgende dag al ophalen. Op de auto zat geen garantie desalniettemin zijn de kosten op een schappelijke manier afgehandeld.
Er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht, je bent als klant geen nummer.
Mijn man en ik doen onze reparaties, beurten en APK al een aantal jaren bij Vakgarage Nijlan. Dat bevalt heel goed. Kundige, eerlijke mensen. Qua prijs maken ze een inschatting, maar valt het lager uit, dan is de factuur ook lager. je krijgt ook eerlijk advies. Kortom: we zijn zeer tevreden!
Een goed en betrouwbaar autobedrijf voor aankoop en onderhoud van je auto. Vriendelijk en bekwaam personeel. Een aanrader!
Een hele fijne garage met vakmensen die met je meedenken.
Soms iets prijzig
Er wordt duideliijk uitgelegd wat er moet gebeuren met de APK..
Een bedrijf waar de klant ook daadwerkelijk voorop staat. Vriendelijke en geweldige medewerkers. Goede voorlichting en nononsens is in mijn optiek de sfeer in dit bedrijf.
Vriendelijk, en goede monteurs. Er word altijd overlegt wat de repaties zijn en kosten.
Venusweg 1
8938 BC Leeuwarden