Auto voor een beurt gehad en die is netjes uitgevoerd
Vriendelijk en mee denkend!
Deskundig en zeer Klantvriendelijk, Kwaliteit/prijsverhouding goed. Zeer tevreden.
Bij andere garage met een kluitje in het riet gestuurd. Bij de Vakgarage nylan een top serivice gehad.. Echt een aanrader
Een garage waar je steeds terug komt. Ze hébben service hoog in het vaandel staan..
Na 5 jaar voor de tweede keer een Honda gekocht bij Auto Nijlan. Mijn vorige auto met veel plezier en vertrouwen gereden maar het werd tijd voor wat anders. Wij wonen in Zoetermeer dus is Leeuwarden niet echt in de buurt. Door de vriendelijke en eerlijke sfeer en de passie voor het merk Honda kom je dan uiteindelijk toch weer terecht bij Auto Nijlan. Een mooie deal gedaan en super blij met onze nieuwe Jazz Si. Heel stom, zonnebril in auto laten liggen, werd de volgende dag keurig nagestuurd met een extra kadootje. Henk en Hilda, bedankt voor de goede service en ongetwijfeld tot de volgende keer.
al jaren heb ik mijn auto hier in onderhoud. Dit is altijd naar volle tevredenheid geweest. De belangrijkste pluspunten vind ik: er wordt met je meegedacht om een passende oplossing te vinden. Deze garage is altijd eerlijk en betrouwbaar. en de communicatie is uitstekend.
Veer gebroken! Ondanks een volle planning heeft garage Nijlan alles op alles gezet om me zsm weer rijdend te krijgen. Wel zo handig als je in Lauwersoog woont :-)
Prima service, en je komt nooit voor verrassingen te staan.
Denken met je mee, bellen als er extra kosten zijn.
Ik heb zeer goede ervaringen met de garage. Zos gezegd wordt ik altijd vriendelijk en adequaat geholpen. Betrouwbaar ook, iets wat niet zo vanzelfsprekend blijkt te zijn weet ik uit eigen ervaring
Super geholpen, door Henk en Hilda. Fijn bedrijf, fijne eigenaren en super service. Ik zou zeggen, ga heen en koop een auto!!!!
Vriendelijk en uitstekend geholpen.Er wordt echt met je meegedacht.
Schappelijke prijzen. Goede service en vriendelijk
Wij zijn al een aantal jaren tevreden over garage Nijlân. We zijn "mee verhuisd" toen ze verhuisden. Ze geven goede service en ook eerlijk. Geen extra kosten als het niet nodig is, bij keuring/reparaties. Ook bij de koop van een auto heel transparant. En prettige eigenaar en medewerkers. Gewoon lekker gewoon :)
Erg vriendelijke mensen, leveren topkwaliteit. Zijn eerlijk en oprecht, je weet direct waar je aan toe bent. Goede service.
Eerlijk advies prijs technisch ook goed.
Waar zien we nog dat de eigenaar zijn eigen vrije tijd inlevert om de klant een test rit te laten maken in een van zijn wagens. Geen gladde praatjes maar een recht door zee gesprek deed mij overtuigen van de aankoop. Zeer prettig en laagdrempelige zaak.
Eerlijk, betrouwbaar en goede communicatie richting de klant. Toen ik zelf niet in staat was mijn auto op te halen werd deze zonder verdere kosten keurig thuis afgeleverd, goede service!
werd snel geholpen
In tijden van corona is het ook voor garagebedrijven lastig te werken. Vakgarage Nijlan heeft ons goed geholpen. Vervangend vervoer, APK met kleine beurt. Kleine reparaties zijn uitgevoerd. Aircobeurt is goed gedaan. We zijn tevreden met het resultaat en hopen voorlopig weer zover problemen te kunnen rijden. Goed op de hoogte gehouden van de te doen reparaties en dus extra kosten.
Vriendelijke en duidelijke uitleg.
Prima, vakgarage Op een uitstekende locatie, service is zeer goed. Wordt in oplossingen gedacht. Deskundigheid is ook prima. Ik zeg breng uw auto en het komt helemaal goed .
Klantvriendelijk, altijd behulpzaam en goeie uitleg voor APK etc. Goeie snelle services.
Zoals altijd word je netjes te woord gestaan en krijg je vakkundig advies!
Venusweg 1
8938 BC Leeuwarden