Vriendelijke mensen en deskundigheid hoog in het vaandel
Snel en deskundig
Fijne eigenaar, prettige medewerkers behulpzaam, vriendelijk, correct, meedenkend wat voor de klant de goedkoopste oplossing is maar wel met garantie dat goed gedaan wordt.
Goed meegedacht en snelle service
De ervaring met Joost van Vroenhoven is altijd super. Ik kom al jaren bij vakgarage van Vroenhoven. Ook in de tijd dat Joost en Roelant het bedrijf runde. Joost neemt altijd tijd voor je en hij is zeer deskundig. De deskundigheid neemt hij altijd mee in het plaatje als de auto een beurt moet hebben. Ik ben zeer content met garage van Vroenhoven.
zeer persoonlijke benadering. kent zijn klanten. vooraf een duidelijke bespreking over mogelijke bijzonderheden en wat daaraan gedaan kan worden. Na een eerste inspectie een telefonisch contact waarbij uitgelegd wordt wat er zoal technisch zou moeten gebeuren. Daarbij duidelijk wordt aangegeven wat daarvan de kosten zullen zijn. Kortom duidelijk en open en weinig verrassingen meer.
Tevreden!
Klantvriendelijk/ vakkundig en goede prijs/kwaliteit verhouding
zeer goede garage jare ervarig
Vriendelijk Duidelijkheid over de kosten van een reparatie
Super vriendelijk en je auto is altijd netjes gemaakt en onderhouden
Top service
Vakkennis, betrouwbaar, altijd bereid je te helpen, aardig, gezellig en lekker dichtbij. Prima onderhoud met vooruitziende blik, waardoor er weinig verrassingen zijn tussen de jaarlijkse beurten door. Ik ben fan!
duidelijk en goed
Goede nazorg ook
Altijd vriendelijk en bereidwillig om je veilig de weg op te kunnen sturen. Uiteraard is het maken van een afspraak voor elke organisatie van essentieel belang om beloftes na te komen maar bij echte spoedgevallen maken zij zonder problemen tijd voor je om het acute mankement van dat moment op te lossen.
nvt
Geweldige service
Duidelijke afspraken omtrent het brengen van de auto en tussentijds telefonisch contact over de te maken kosten
Vakgarage Van Vroenhoven is echt een VAKGARAGE met hoofdletters. Mijn 19 jaar oude Volvo S60 zojuist een beurt en APK gegeven. Alsof ik in een nieuwe rond rijd. En daarbij ook nog eens geheel gratis mijn beschadigde tankklep vervangen. Ik ben blij!!!
Zie boven
Duidelijk afspraak, goed overleg over de kosten, duur onderhoud niet langer dan nodig.
Al snel na de ingeplande keuring werd ik al gebeld met de bevindingen van de APK keuring. Duidelijk en een redelijke prijs. Vanuit mij een vraag voor een kleine reparatie aan de stoel. Ook verholpen. Vriendelijke mensen, netjes en correct. Volgende keer weer naar deze garage.