Levering van de trekhaak duurde lang, daarna montage snel geregeld.
Fijne, prettige service, en een duidelijke uitleg over het monteren van de trekhaak.
goede communicatie, goed product, goede service
Vriendelijk, goede service, prima leenauto.
goede service
aimabele en deskundige mensen
Een service vakgarage, de woorden zeggen het al. Ze denken mee, voeren geen onnodige reparaties uit en prijs/kwaliteit is perfect!
aardige mensen, deskundig personeel, komen afspraken na
De service was zoals altijd top
Alle details op orde, trekhaak keurig geplaatst, netjes gebruik uitgelegd
Ik werd van te voren gemaild om op tijd op de afspraak te zijn. De klus was na 5 uur klaar en ik kon met de leenauto makkelijk heen en terug weer van huis naar de garage. Trekhaak gebruik uitgelegd hoe het werkt. In mijn geval alleen voor fietsdrager, heb een e- citroen 4. Ik
Klantvriendelijk personeel. Men neemt de tijd voor je en denkt mee om de juiste keuze te maken.
Iedereen is vriendelijk en mee denkend
Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel.
Via trekhaakcentrum.nl hier terecht gekomen, voor het laten plaatsen van een trekhaak. Werd binnen een kwartier na het invullen van het contactformulier al gebeld, afspraak was snel gemaakt. Ook bij het inleveren van de auto op de dag zelf, werd nog duidelijk samen gevat wat we hadden besproken.
Kwaliteit trekhaak en montage, prima behandeling.
netjes geholpen conform afspraak; korte lijnen en goede communicatie
Zeer vriendelijk Staan altijd voor je klaar Top services
zie boven. Er is kennis van alle merken, mogelijkheid tot overleg en enige improvisatie. Dit wordt door mij als prettig ervaren. Kortom, alles is niet zo strak en onpersoonlijk als bij een merkendealer.
Het is een betrouwbare garage met echte vakmensen. Ze helpen je altijd en geven een eerlijk advies. Ik vertrouw ze volledig met onze auto’s en raad iedereen aan om naar Vakgarage van der Zande te gaan.
Netjes en goed geholpen
Je word altijd geholpen iedereen die hier werk denkt mee in oplossingen. Of je voor groot onderhoud komt of een APK het maakt geen verschil. Het zijn gewoon toppers Raymond
Klantvriendelijk mee denken goede service
Molenmakershoek 25
7328 JK Apeldoorn