Eerlijk open en transparant

Kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen Er wordt altijd meegedacht in oplossingen Fijne garage met toppers

• Faciliteiten wachtruimte

Vorige week mijn dienstauto een beurt en APK en kleine reparaties. Helemaal goed. Vandaag een trekhaak op mijn personenauto. Prima geregeld. Leenauto geregeld. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke mensen.

• Locatie N.v.t.

prima service

aardige mensen, goede service en snelle communicatie

• Faciliteiten wachtruimte

Klantgericht en goede service!!

Mijn auto was door een ander bedrijf afgekeurd voor de APK en er moesten eerst diverse grote reparaties gedaan worden. Na een second opinion door medewerkers van vd Zande, bleek dit helemaal niet het geval te zijn! Een paar kleine reparaties, die snel konden worden ingepland, en de auto was weer helemaal in orde. Dank jullie wel voor het meedenken en de supersnelle service!

Prettig geholpen

Goed te woord gestaan en op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

• Locatie N.v.t.

Vriendelijke mee denkend

• Faciliteiten wachtruimte

Kwam voor een trekhaak, duidelijke info en vakkundig geholpen!

heel erg goed

Fijne mannen, goede communicatie en snel en prettig geregeld. Trekhaak en fietsendrager geregeld voor mij! Top Werk!

Snelle en vakkundige service

Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen met de reparatie van onze auto. Een week voor onze vakantie ging helaas de koppeling kapot. De mannen van Vakgarage Van der Zande hebben ons toen uit de brandt geholpen door op korte termijn de koppeling te vernieuwen, waardoor wij op vakantie konden gaan. Erg blij mee:)

• Faciliteiten wachtruimte

Duidelijk, eerlijk en snelle service

Binnen één dag was mijn weer rijklaar. Apk en groot onderhoud uitgevoerd inclusief een mooi gewassen auto als service. Top geregeld en altijd tevreden!

• Faciliteiten wachtruimte

Al meer dan 20 jaar klant en altijd zeer correct behandeld!

Steeds op al mijn vragen een vakkundig antwoord. Ik kan er altijd op vertrouwen dat een reparatie, keuring, beurt, goed uitgevoerd is.

• Faciliteiten wachtruimte

Vakkundig geholpen en geadviseerd!

Ik ben naar tevredenheid geholpen door de mannen van Van der Zande voor een gebruikte auto. Uiteindelijk heb ik deze ook aangeschaft bij deze Vakgarage. Bevalt top!

• Faciliteiten wachtruimte

zeer professioneel, kundig en klantvriendelijk

Zeer goed en vakkundig geholpen door Wesley. de klantvriendelijkheid staat bij hem zeer hoog in het vaandel. denkt mee met de klant en weet waar hij het over heeft. Veel lof over de manier waarop een auto wordt afgeleverd . Over de kwaliteit wordt geen compromis gemaakt. Als ze niet 100% zeker zijn wordt het betreffende onderdeel, op voorhand vervangen.

• Faciliteiten wachtruimte

Superbedrijf die afspraken nakomt , service gericht en zeer klantvriendelijk.

Goede service, zeer klantvriendelijk, ze denken echt met je mee.Aflevering woensdag van mijn aangeschafte auto.Alles werd keurig doorgelopen en uitgelegd.Alle vragen zijn beantwoord en geen moeite teveel.Ik ga met een goed gevoel en een fijne veilige auto de weg weer op.

• Faciliteiten wachtruimte

Mijn eerste auto gekocht naar volle tevredenheid

Na een korte zoektocht naar mijn eerste auto dus uitgekomen bij dit autobedrijf. Aangezien ik overdag geen tijd had werd mij aangeboden om in de avond te komen aangezien ik serieus geïnteresseerd was. Er werd alle tijd genomen ondanks het een oudere auto is. Ben zeer tevreden met de auto en de service

• Faciliteiten wachtruimte

Prettige en snelle service voor een scherpe prijs!

Wij zijn net in Apeldoorn komen wonen en hebben bij deze onze nieuwe garage gevonden. Afgelopen week zijn wij goed en snel geholpen met een technisch probleem aan onze auto. Wij zijn goed te woord gestaan en het euvel werd zeer snel verholpen. Daarnaast hebben wij van een leenauto gebruik kunnen maken. al met al een prettige ervaring bij Vakgarage van der Zande

Super service en Vriendelijk

Onlangs een Youngtimer gekocht. Wij hadden interesse in een BMW X3 die wij op socialmedia hadden gezien. Maar deze was helaas al verkocht. 2 Dagen later staat Ronald met een andere BMW op de trailer bij ons voor de deur. Dat noemen wij meedenken met de klant. 1 Week later werd deze tip top voor de deur afgeleverd en onze huidige auto werd door hen gekocht. Ontzorgen, heerlijk als jezelf geen zin hebt in gedoe. Helaas hadden wij 4 dagen later pech met de BMW maar met de Vakgarage Pechhulp en de geweldige inzet van Van Der Zande vakgarage werd alles in een hoog tempo kosteloos opgelost! Dikke pluim voor Ronald, Wesley & team

Klant is Koning(in)!

Goede leenfiets Harde werkers. Goede uitleg. Het regende; aangeboden werd om me op te halen! Leenfiets achterin. Onze auto geurde naar bloemetjes ipv naar natte hond (o.a. airco schoongemaakt). Ze leveren de auto standaard gewassen af, maar omdat het regende kreeg ik een tegoedbon :-)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima Ervaring met goede service ,ook na de verkoop.Zeer belangrijk

Zeer prettige garage met Vriendelijk personeel . Kennis van zaken en mooie showroom. Zocht een Mazda 3 en hier hadden ze hem staan. Proefrit was geen probleem. Alle gemaakte afspraken bij de verkoop nagekomen en de auto week later opgehaald Woon wel niet in de buurt <Den Haag> maar zal deze garage toch zeker aanraden . Bedankt Wesley Alex Bloemheuvel

Super service

Wij hebben ongeveer 2 maanden geleden een auto gekocht bij deze garage. Wij zijn super geholpen door zeer vriendelijk personeel. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Zelfs na 2 maanden, toen bleek dat de airco niet voldoende werkte werden wij meteen geholpen en werd de airco ZONDER kosten bijgevuld. Kortom wij zijn SUPER TEVREDEN!!!

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer tevreden over deze vakkundige garage

Ik ben zeer tevreden over deze vakkundige garage.Ze denken met je mee, geven je goed advies.Komen hun afspraken na en doen een stap extra voor hun klanten.

• Faciliteiten wachtruimte

Klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vandaag mijn Mercedes C32 AMG opgehaald. Conditie van de auto geheel conform aangegeven in de advertentie. Vriendelijke behandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijk, vakkundig en servicegericht personeel

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant en heb daar geen moment spijt van. De ontvangst is altijd vriendelijk en de koffie staat altijd klaar. Het personeel is vakkundig en servicegericht. In overleg is alles mogelijk en wordt er een geschikte oplossing gevonden. Ik kan vakgarage van der Zande dan ook ten zeerste aanbevelen.

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijk en gedreven personeel.

Ben onlangs met mijn Mercedes in onderhoud geweest en werd bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door de balie medewerker. Deze vroeg mij wat er moest gebeuren en zou mij bellen nadat de monteur de auto had gecontroleerd voor eventuele reparatie of onderhoudsadvies. En zo gebeurde het ook, ik werd netjes gebeld voor de zaken die noodzakelijk waren en de prijs werd met mij overeengekomen. Toen ik de auto op heb gehaald was alles ook conform onze afspraak en de prijs was zoals afgesproken. Ik ben dus zeer tevreden een aanrader wat mij betreft.

Onbetrouwbaar

Vlotte babbel voor de aankoop, garantie echt niet nodig, beloven er altijd wel uit te komen... Binnen 2 weken moest de versnellingsbak gereviseerd worden en je raad het al! Tegen kostprijs is het gemaakt, rekening was helemaal voor mij! Na 8 maanden gewoon gebruik bijna ijzer op ijzer bij alle remmen. ( niets over gemeld bij aankoop) Ook nog even nieuwe banden voor....

Molenmakershoek 25

7328 JK Apeldoorn