Auto binnen 1 uur vakkundig gerepareerd.
Bob staat altijd klaar met raad en daad. Denkt mee wat er noodzakelijk is voor de wensen van mij als klant
Met een stukgelopen Turbo is de auto afgezet en ik heb ‚m opgehaald met een deugdelijk onderzoek met bijbehorende herstel werkzaamheden die niet perse vervangen hoefde te worden, dus blij mee en geen verwachte ‚neven‘ effecten op de kapotte Turbo te verwachten.
Vorige week een raar geluid te horen bij het rijden. Meteen even langs gelopen en op zeer korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Daarna is er altijd goed contact over eventuele werkzaamheden (wil je dat wel of niet gedaan hebben + de kosten omschreven). Super en weer helemaal tevreden na reparatie!!
Prima werk
Lekker dichtbij, denken mee.
Afspraak is afspraak en die wordt consciëntieus nagekomen. Geen overbodige fratsen, maar zakelijke afhandeling van de reparatieopdracht zoals die overeengekomen werd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
ik word altijd goed geholpen en te woord gestaan
Na vaak negatieve ervaringen met garages zocht ik op internet iemand met positieve reacties. En dat was garage bedrijf Bressers. Ik belde en werd tijd voor mij genomen. Voor het repareren werd meegedacht en voor het eerst voel ik me niet bedrogen en ben blij dat ik zo geholpen ben. In 1 woord top bedrijf.
De communicatie was goed, vakkundig gehandeld.
Zolang de pechhulp niet nodig is, heeft de garage goed z'n best gedaan!!!
Snel een afspraak gepland, goed uitgevoerd en steeds duidelijke mails en keurige factuur.
Vriendelijk personeel en goeie service, snelle reactie bij problemen
Top!
Erg fijn en snel geholpen !
Altijd vriendelijk en vakkundig
Onderhoudsbeurt afgesproken. Telefonisch geïnformeerd over de staat van de auto en de te verwachten kosten.
Snel geholpen
Heel klantvriendelijk staan direct voor je klaar
Vakkundig personeel die er altijd uit weten te komen. Klantvriendelijk en proberen je altijd te helpen
Snel en goed geholpen
Altijd een fijne en correcte behandeling ter plekke met indien nodig ook een leenauto! Prijs/kwaliteit een dikke 10 Ons hele wagenpark in perfect onderhoud bij Bressers mvg ActieDent
Men heeft het bijna altijd druk, maar toch vind men als het echt nodig is toch een oplossing.
't Hopveld 2
5076 ST Haaren