Goed uitgevoerde onderhoudsbeurt. Flexibel bij onduidelijkheid over juiste datum en onderhoudsbeurt.
Klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel, klant is nog " Koning". Denken graag mee, zijn duidelijk wat er moet gebeuren. Bij grote " afwijkingen" wordt de klant netjes gebeld.
Prettig en snel geholpen
Werd direct Go ed en zeer snel geholpen, ik stond daar met een kapotte auto.
Top service
Op een nette manier geholpen, werkzaamheden goed uitgelegd. Top!!!
Fijn contact en vriendelijkheid.
ontvangst, communicatie en service prima
Deskundig, behulpzaam, vriendelijk
Zie hierbiven.
Ik heb deze garage bezocht voor het technisch keuren van een camper. Een vriendelijk ontvangst, deskundig advies en keurige afhandeling.
Staan voor je klaar als ze je nodig hebt en denken mee
Ik ben heel snel en professioneel geholpen. Een betrouwbaar bedrijf, dat me door meerdere mensen is aanbevolen. Topservice.
Ik ben als klant goed, snel, vriendelijk en behulpzaam behandeld.
Goede contacten met eigenaren. Vakkundige benadering van probleempjes als die er zijn en gericht op "proberen te repareren" ipv niet nadenken, vervangen maar.
Flexibel bedrijf met deskundige monteurs
Ben hier voor de eerste geweest omdat ik voorheen naar de Renault garage ging. Hiervoor moest ik naar Tilburg terwijl Bressers in Haaren is gevestigd dus kan er heen wandelen en hoef geen uren in een zaak te wachten. Zeer vriendelijk ontvangen. Meteen toen de auto gereed was werd ik gebeld en ben er weer naartoe gelopen. Netjes alles volgens afspraak uitgevoerd. Zal hier zeker bij de volgende beurt terug komen.
Eerlijke garage waar ik al jaren kom. Zeker als vrouw alleen en weinig verstand van auto s wil je een goed en betrouwbaar bedrijf.
Denken mee en zijn deskundig
Onze wagen ging onverwacht stuk waardoor wij onthand waren gezien onze vele afspraken. na het niet kunnen vinden van een huur auto in tilburg en den bosch werden wij op aandraden van onze buren getipt om vragen bij Bressers. Bressers had idd een leen auto voor ons ook al hadden wij geen auto bij hun in onderhoud of daar ooit gekocht. vervolgens hebben wij de leen auto ruim een week mogen lenen en zijn zij erg behulpzaam bij het zoeken naar een nieuwe auto voor ons. wij zullen zeker onze volgende wagen in onderhoud nemen bij Bressers zodra wij die gevonden hebben. het is een mooie nette zaak en het personeel is erg vriendelijke en welkomend.
Bressers heeft altijd tijd voor je
Fijne eerlijke mensen die altijd met je meedenken en creatieve oplossingen bedenken om de portemonnee van de klant te sparen. Jarenlange ervaring met 2 auto’s heeft nog nooit teleurgesteld. Chapeau!
't Hopveld 2
5076 ST Haaren