Kom er al jaren. Super service en vriendelijke medewerkers!
Uitstekend.
snelle en goede service
Positief
Prima expertise en service!
Super service kreeg zelf grotere leen auto mee omdat ik aan het verhuizen was. Auto was gewassen heel attent allemaal
Erg tevreden over Willem, Bob, Inge en team
Vriendelijk en bekwaam geholpen, het probleem aan onze auto was snel opgespoord en opgelost. Bedankt!
Deskundig en komen steeds de afspraken na.
Contact gehad na openen dashboard om radio in te bouwen en kon gelijk komen ondanks de vakantiedrukte, top bedrijf!
Kleine beurt, APK en airco check gedaan. Geen opmerkingen. Airco werkte goed, geen extra kosten voor check in rekening gebracht.
Erg fijn ervaring. Alles weer top
Bedankt voor de super snelle service. Echt top
En het voelt altijd weer een stuk veiliger als de auto voor controle is weggeweest. Kunnen we weer veilig op vakantie deze zomer.
Er waren problemen met het lekken van de koelvloeistof, er is oplossingsgericht gezocht en het probleem is verholpen, helemaal naar tevredenheid!
We laten onze auto's onderhouden en keuren door Vakgarage Bressers. We worden altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Echte vakmensen. We raden hen van harte aan!
Supersnel geregeld
Prima service en erg vriendelijk.
Één telefoontje was genoeg om mijn APK, en een onderhoudsbeurt samen te laten vallen en mijn pechhulp daarmee te kunnen verlengen.
Super garage mit super gute service
goede en snelle service
Correcte service, deskundig, klantvriendelijk, prijs en kwaliteit
uitzonderlijk goede dienstverlening, persoonlijk, snel een vriendelijk.
't Hopveld 2
5076 ST Haaren