Goede service gehad
Uitstekende oplossing voor onderhoud recent aangeschafte occasion.
behulpzaam en prima werk
Goede service, snel geholpen
Kwaliteit en service hoog in het vaandel
Fijn bedrijf doen wat ze zeggen en denken met je mee.
altijd prima en goed te woord gestaan en geholpen
Vriendelijkheid , service en persoonlijke aandacht.
Gezeikloos
Komen afspraken goed na en bellen eerst over de kosten.
Een tweedehandse auto gekocht na een paar weken mijn ver gebroken. Bressers gebeld en zeer goed geholpen. Vriendelijke mensen.
Snelle service
prima ervaren.
Mijn ervaring als klant bij deze garage is uitstekend! Snel, vakkundig, je kan van ze op aan, heel klantvriendelijk
Top service!
druk bedrijf, maar altijd een mogelijkheid om te bellen of je even langs kan komen met je probleem met je auto, en wordt ook meteen werk van gemaakt indien nodig, Wij zijn al jaren klant , en zeer tevreden. Top, zou ik zeker aanraden.
Altijd bereid net dat beetje meer te doen, als striks nodig. Goed bereikbaar en kkiomen afspraken na. Leuk en deskundig personeel.
Vakgarage Bressers staat altijd klaar om je op weg te helpen en te houden.
Snel, flexibel en vriendelijk
Altijd vriendelijk, goede vaklui en meedenken met klant
Vakkundig bedrijf. Bus gebracht voor een APK-keuring. Na een paar uur werd ik alweer gebeld dat hij klaarstond. Fenomenaal! Ik kom graag nog eens terug
Een top ervaring.
APK goed geregeld. Snelle afspraak en goede service.
De rest laat ik over aan jouw verbeelding
't Hopveld 2
5076 ST Haaren