Hele aangename en vakkundige mensen
Het is prettig als je alleen voor het vervangen van de 2 dimlichten direct kunt langs komen en snel tussendoor wordt geholpen.
Bij een onverwachte lekke band meteen geholpen!
Mijn eerste auto hier gekocht en nu voor het eerst onderhoud. Aangenaam en professioneel…..helemaal prima.
Goed en snel geholpen
Top service, Vak mensen, hier ruik je nog de geur van olie, vers rubber en koffie ;)
Duidelijke uitleg op de offerte
Vertrouwde kwaliteit, prettige sfeer
Goede service Netjes
Dit is nu intussen mijn tweede auto bij middelwout vandaan! maar altijd service en goede kwaliteit auto's!
Het enige wat ik jammer vind is dat ik post krijg waarin je een JBL box wordt beloofd bij APK keuring en je die vervolgens niet krijgt
Prettige en vlotte bediening
Reparatie volledig onder garantie uitgevoerd.
Al jaren klant en in al die jaren zijn wij goed geholpen met eerlijk advies en snelle service.
Klachten aan de auto word zeer professioneel verholpen ....uitstekende service....en prima garantie
Prima dus
Offerte opgevraagd voor reparatie aan onze auto, deze kwam snel, en was duidelijk, en voor een nette prijs.
Goede en snelle service
Uitstekend geholpen
Alles OK, al duurde het iets langer dan verwacht.
Kom hier al jaren met onze Porsche Boxster die we ook daar hebben gekocht. Hebben verstand van zaken en denken mee om het onderhoud betaalbaar te houden.
Goed ontvangst, ze nemen de tijd voor je. Gewoon zoals het hoort.
Van Foreestlaan 17 19
2404HC Alphen aan den rijn