laatste 10 jaar klant voor mijzelf en mij fam altijd correct reparatie altijd in overleg problemen worden keurig opgelost top aanrader mooie nieuwe koffie machine dikke tien
Goede service en duidelijk advies
goede garage met mooi aanbod kwalitatief goede occasions van hogere segmenten. Ik wordt altijd prettig en deskundig geholpen bij dit bedrijf
Aardige mannen, goede flexibele service. Auto is goed gemaakt. Precies wat nodig is en geen onverwachte extra kosten.
Onder garantie slangetje vervangen die voor weglekkend koelvloeistof zorgde. Monteur keek er op maandagmorgen meteen naar. Ik was beetje bezorgd, maar die zorg namen we weg. Auto was gewassen toen ik deze weer kwam ophalen. Banden die moesten worden vervangen waren ook op tijd. Fijn team!
Kundige vakmensen die ook willen meedenken naar voordelige oplossingen.
Fijne service
netjes geholpen door de mensen van de garage! jammer dat er een steekproef van de rdw kwam, dit duurde erg lang!
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Er is van te voren overleg wat er moet gebeuren en wat het zal kosten. Er wordt uitleg geven over de werkzaamheden. Er wordt meegedacht over opties.
Tijdens APK wat gebreken ontdekt, alles netjes doorgegeven en er is zelfs gratis een storing opgelost.
Heel goede ervaring
Aardige mensen met verstand van zaken. Afspraak is afspraak, uitstekende service en goed prijs!
Ik had een probleem en het kan meteen worden opgelost. Top! Vriendelijk geholpen ook.
Apk en gewassen
Zeer vriendelijk, denken in oplossingen die niet altijd persé een nieuw onderdeel betreffen. Meedenken en klantvriendelijkheid is perfect!
goede service en word altijd vriendelijk geholpen
Super geholpen bij de aankoop van mijn auto, kundig en aftersales was echt prima,
Vakkundig gerepareerd
De service beurt is naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Op tijd, op maat en de ontvangst is altijd gastvrij. Een kritische noot, ik had gevraagd om naar de camera te kijken aan de voorkant van de auto. Dit in verband met het niet werken van de cruise controle. Dit euvel zou zijn verholpen maar dat is niet het geval. Wellicht na mijn vakantie een keer afspreken om dit aan te pakken in combinatie met de melding over het schuifdak.
Top bedrijf met top medewerkers!
Vian internet bij Middelwout. Goed geholpen, goede auto.
Mijn eerste beurt, apk en alarmkeuring uit laten voeren. Ik bracht de auto in de ochtend en werd vriendelijk begroet door Richard die mij de sleutel voor de leenwagen gaf. In de loop van de middag gebeld en de auto was klaar. Bij het ophalen alle papieren op mijn verzoek geprint gekregen (alarmen ivm verzekering) en via de mail. De prijs was ook lager als verwacht, dus zeker een aanrader!
Goed geholpen ,
Goede uitleg verkoper probeerde je in je beslissing niet te beinvloeden uiteindelijk en Minni gekocht
Wederom weer goed geholpen
Van Foreestlaan 17 19