Maken van afspraak ging eenvoudig. Ontvangst hartelijk. Werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd
Goed ontvangen en auto keurig afgeleverd.
Goede service en fijne mensen.
Kwam voor onderhoud en APK. Goede leenauto meegekregen. Geïnformeerd over de voortgang en wat er gevonden. goed overleg over wat wel of niet te laten uitvoeren. Correcte prijsopgave gehad.
prettige ontvangst, mogelijkheid om rustig rond te kijken. reële inruilwaarde, aankoop van een mooie gebruikte auto. aflevering conform gemaakte afspraken.
Kom hier al jaren, altijd heel goed geholpen
Vandaag mijn Z4 Mille Miglia #11/99 opgehaald. Een droom die uitkomt! Dat is op zich natuurlijk al een heel prettige en bijzondere ervaring. De professionele en vooral prettige ontvangst en de uitstekende service maken het geheel echter compleet! Dank jullie jongens!
Voel mij gelijk thuis als ik bij vakgarage Middelwout binnen kom. Naast professioneel onderhoud van mijn BMW is er altijd plaats voor een persoonlijk onderhoud. Prijstechnisch ook veel interessanter dan de BMW dealer.
Aanbod mooie nette auto's met weinig kms. Vriendelijke begeleiding en zeer nette aflevering.
Snel deskundig en scherpe prijs!!
Prima!
fijne service denken mee en erg klantvriendelijk
Super goede ervaringen. Nu 3 jaar klant en nog steeds elke keer weer dezelfde vriendelijkheid. Auto is elke keer weer helemaal goed nagekeken. Ga met een gerust hart weer de weg op. Top garage!
Goede, snelle service. Vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk ontvangen. Keurig geholpen
Ik laat al vele jaren mijn auto('s) bij middelwout onderhouden. Ze zijn deskundig, vriendelijk. Ik vertrouw voor 100% dat ze de juiste dingen doen om mij te helpen cq de auto in goede staat te houden. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
APK keuring laten uitvoeren en werd al snel gebeld door Richard voor bevindingen. Eventuele opties zijn besproken. Zeker geen upselling! Eerder bij Middelwout een mooie cabrio gekocht; garage eigenaren doen veel aan relatie management op een goede manier. Aanrader!
Prettig contact, deskundig. Optie: leenfiets beschikbaar stellen ?
Al een paar keer bij de garage moeten zijn voor onderhoud of reparaties. Ik wordt altijd super geholpen en het onderhoud en reparaties worden naar tevredenheid uitgevoerd.
Duidelijke communicatie Iets wat met zulke dingen belangrijk is Doen wat ze zeggen en een brokje voor de hond word niet vergeten ook niet als je zaterdag de auto op haalt
Vlot en volgens afspraak geholpen
APK en reparatie OK
Van Foreestlaan 17 19