Kom al meer dan 10 jaar bij Middelwout voor onderhoud aan verschillende auto's. Zeer servicegericht, altijd meedenken en altijd een oplossing.
Vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk over wat er moet gebeuren en wat dat gaat kosten.
goede service en deskundigheid
Goede informatie vooraf correcte afhandeling goede service.
Prima garage ook voor een oudere auto .Klantvriendelijk en vakkundig.
Op een bijzonder prettige manier zaken gedaan met Hans van Middelkoop, alle ins & outs met hem kunnen bespreken. Hij heeft alle tijd genomen om tot een goede keuze te kunnen kopen en uiteindelijk een prachtige auto bij hem gekocht en de onze ingeruild. Dit is een topbedrijf, dat ik van harte aanbeveel.
Vakgarage Middelwout is bereid een extra stap te nemen voor zijn/ haar klanten. Er wordt snel gereageerd en de service heb ik als erg prettig ervaren.
Altijd goed geholpen bij Middelwout
Service was snel, transparant en deskundig en vervangend vervoer goed geregeld. Brengen en ophalen is altijd een pleziertje bij Vakgarage Middelwout.
Opnieuw tevreden
Leuke informerende verkoop. Perfecte onderhoudsservice. Komen alle afspraken na. Al jarenlang onze garage voor de privé auto. Ik wil Middelwout iedereen aanbevelen.
als je belt met problemen of iets anders ze helpen je waar ze kunnen!!
Goed geholpen
Heel plezierig!
Vriendelijk, deskundig
Vriendelijke ontvangst door de heer Richard Swarttouw. Neemt voor alles de tijd dus ook uitgebreide toelichting op de reparatie. Heel prettig.
altijd hulpvaardig en uitstekende service
Zo fijn dat ik op jullie kan bouwen!
Vriendelijk, voorkomend, betrokken.
Erg vriendelijke vakbekwame werknemers, snelle service! Echt top!
Voor uitvoering onderhoudsbeurt op de hoogte gesteld van de uit te voeren werkzaamheden en de kosten bij benadering.
Afspraak is afspraak, warme ontvangst en meedenken met de klant. Er is geen enkele reden om niet bij Middelwout klant te zijn. En nee, ik heb geen enkel belang bij het schrijven van deze recensie.
Duidelijkheid
Nvt
Bij aankomst wordt gelijk geïnformeerd wat ze voor je kunnen betekenen. Onderhandelingen inruil en verkoop verliepen erg vlotjes. Ophalen en inleveren inruil wederom snel en vakkundig.
Van Foreestlaan 17 19
2404HC Alphen aan den rijn