Na telefoontje met probleem stond volgende ochtend zoals gevraagd vervangend vervoer klaar. Aantal dagen later nog eens en bij terugbrengen was mijn eigen auto weer helemaal klaar. Pluim voor Richard en de overige medewerkers die dit mogelijk maken.
Winterwielen monteren tijd. Was erg druk, prima getimed, geen wachttijd
Zeer plezierig bedrijf
I brought my car last week for couples of things APK, break fluid and more. The service was very great ! The car done within the day. I really like this garage and I recommend it for buying a car or for the maintenance. Great people, great service
ook goed
Prachtige auto gekocht voor een eerlijke prijs. Fijn geholpen, vriendelijke mensen.
Meedenken in oplossingen en dit ook nakomen
Koplamp stuk. Hebben ze even snel voor mij vervangen. Heel fijn
Al jaren klant van deze vakgarage.
Lekke band met schroef erin. Meteen duidelijk dat de band niet gerepareerd kan worden. Nieuwe band besteld en volgende ochtend is deze op de auto gezet in plaats van het thuiskomertje. Prima, gewoon goed gedaan. Ook de APK keuring volgens afspraak een week later, met een servicebeurt. Loopt gewoon GOED.
Wij zijn er in 2 maanden 3x keer geweest met 2 auto’s. Dit heeft aardig wat gekost. Ze hebben zeker meegedacht in een oplossing en de auto mocht er ook blijven staan toen we het geld nog niet hadden. Dit vonden wij dan ook zeer plezierig.
Zeer begaan met waar zij mee bezig zijn !
Bij de apk keuring moesten de remmen achter vervangen worden. Daarna had de auto een raar geluid bij het remmen. Terug geweest het kon zijn dat de coating nog van de remmen af moest. Na een paar weken geen verbetering. Zijn we weer terug gegaan en hebben ze er nieuwe remmen onder gedaan.
Prima en snel geholpen. Zeer tevreden.
nvt
Mijn 120d ingeruild op een 420i, super auto geleverd met uitstekende service. Rijklaar maken zat in de verkoopprijs en dat hebben ze super afgehandeld.
Altijd in voor een praatje en knuffel van de garantie hond Kees.
Na aanschaf van de nieuwe auto waren er wat kleine probleempjes. Deze zijn voortvarend opgepakt. Klasse!!
Goed geholpen !
Van Foreestlaan 17 19