dat ik altijd word gebeld als er iets niet in orde is met de auto zodat je niet voor verrassingen komt te staan
Goede service en info over reparatie
Ondanks de drukte is mijn auto waarmee ik niet meer kon rijden snel gerepareerd.
Zeer vriendelijk en zeer goede service.
Goede garage goede service vakkundig personeel
Goede service, snelle oplossing waarbij telefonisch geinformeerd is over de kosten.
Snel en vakkundig
Je wordt er super goed behandeld en vriendelijk personeel
zie boven
Kwam al jaren bij Jac Ossenblok die is als dealer gestopt , de beide zoons Bart en Daan zitten nu in dat pand , en ben ik gewoon hier gebleven . Word hier bij de zoons van Jac Ossenblok en personeel uitstekend behandelt en geholpen .
Komen al jaren bij deze garage en worden altijd netjes geholpen
Netjes geholpen
Fijne garage waar je altijd vakkundig geholpen wordt.
Wederom, klasse !!!
Was deze keer alleen voor wisselen winterbanden. Zijn vriendelijke mensen . Prima garage.
Had een probleempje dat officieel niet onder de 3 maanden garantievoorwaarden viel Werd toch als garantie uitgevoerd Was er zeer blij mee Uitstekende service
een goede ervaring de problemen zijn naar tevredenheid opgelost
De bandenwissel perfect uitgevoerd. Met een gratis leenfiets kon ik mooi voorcmn werk op pad.
xxxx
Zeer betrouwbare garage.
zeer tevreden
Zoals altijd prima geholpen iedereen is altijd even vriendelijk en de service op en top!
Ik kreeg stukken in de parkeergarage Etten Leur en kon heb de Vakgarage gebeld en deze stonden binnen 10 minuten klaar om mij te helpen en mij auto kon direct gerepareerd worden.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur