Goede service. Word op tijd gewaarschuwd voor eventuele grote kosten en reparaties.
Je wordt goed geholpen niks is te veel. En het personeel is vriendelijk.
Goede en fijne service
Snel geholpen met goede tarieven. Ik kan er niet veel meer over zeggen.
Klantvriendelijke garage, duidelijke informatie en afspraken worden nagekomen
Uitstekende service
Ik had een kapot lampje van kentekenplaat en dat werd gelijk vervangen.
Goede garage en service prima
Zonder te voren een afspraak te maken,werd mijn probleem meteen verholpen .
Niets om aan te merken.
het was maar voor een batterij van mijn sleutel te vervangen ,dus klaar terwijl je wacht
Alleen zelf lamp er in gezet
Auto was toe aan een onderhoudsbeurt en apk. De Vakgarage heeft dit weer prima en goed uitgevoerd. Gedurende de dag op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Hier staat de klant nog centraal. Topgarage .
Goede service en vertrouwd adres
Ik ben al jaren klant bij de vakgarage en tot op heden heb ik geen klachten. De ontvangst is vriendelijk en de service is erg goed.
Super goed geholpen! Onze startmotor net buiten de garantie... maar toch niks hoeven te betalen!
Goede garage en goede service!
De service is erg goed in deze garage
Vriendelijk, sociaal en meedenkend
Jaarlijkse APK uitgevoerd . Alles nog in goede conditie .Pechhulp verlengt. Naar tevredenheid verlopen!
Zie boven.
Zeer klantvriendelijk, goede service, goede uitleg en begeleiding
Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen. Afspraken worden nagekomen.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur