Goed en net bedrijf
Duidelijk en geeft vertrouwen.
Erg vriendelijk personeel. Meedenken met wensen van de klant
Vlot geholpen. Alle aandacht in geringe tijd. Eerlijk en open advies met ruimte voor eigen keuze. Betrouwbaar, integer, vriendelijk, bevlogen en kundig.
Prima service en aardige vaklui.
Hele goede ervaring zijn mensen die heel puur en eerlijk zijn
Ik ervaar vakgarage Etten-Leur als een zeer fijne garage die klantvriendelijk is. En meedenkt
Tijd voor de klant
Keurige garage, erg vriendelijke mensen, geen onzin verhalen, gewoon waar het op staat. Prima service!
Geweldig geholpen zonder opdringerige verkoop praatjes.Lieve behulpzame mensen.
We zijn erg deskundig geholpen door Daan. Kregen een goede prijs voor onze inruilauto. Waardoor wij onze droomauto konden kopen. Bij aflevering was alles ook keurig geregeld! Hier komen we zeker terug!
Super service, de mannen van de vakgarage denken met ons mee en hebben er voor gezorgd dat wij een hele mooie zuinige auto in ons bezit hebben gekregen.
Nvt
Je wordt geholpen door professionele mensen die ook een gezellig praatje met je maken. Je voelt je gelijk op je gemak! Kijken alles bij je auto netjes na. Zelf heb ik er een auto gekocht en rijdt er met volle plezier mee! Ik ben hartstikke goed geholpen en dik tevreden. Ik kom zeker terug.
Goede en hard werkende mensen.
Perfexte bediening
mijn ervaring met vakgarage is prima ze zijn vriendelijk er is altijd wel een oplossing maar het gaat mijn te duur worden en
Staan altijd klaar...........
Nu ik zelf in de auto rijd? Even wennen maar geweldig!
Gewoon duidelijk contact en uitleg.
Zeer tevreden over de service. De meegekregen kadootjes zijn met blijdschap door de kleinkinderen aanvaard.
Goed te woord gestaan en nwe auto naar tevredenheid afgeleverd
De heer Nooren is een vriendelijke en toegankelijke verkoper welke ruim de tijd nam om de occasion te verkopen en mijn auto in te ruilen. Maakte ook een proefrit met ons en ook bij de aflevering werd er uitleg en een rit gereden. Het gaf mij en mijn echtgenote een prettig gevoel.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur