Nooit lange wachttijden en altijd tijd voor een praatje. Korte lijnen en duidelijke communicatie.
Vriendelijk en vakkundig personeel
We zijn zeer tevreden over het onderhoud en de APK-keuring
zie boven
Idem
Prettig.
Apk, duidelijke informatie over de (advies)punten die aangepakt moesten worden en vooraf overleg of dit wel of niet moest gebeuren met prijsopgave. Leenauto voor vaste prijs per kilometer. Wij blijven terugkomen.
Niets op aan te merken
Mankement aan luchtmassameter, dus problemen met rijden, kon snel opgelost worden; door de garagemensen zelf opgemerkt dat het nog onder garantie viel dus geen kosten. Al jarenlang tevreden klant hier, aanrader.
Prettig en deskundig
Beurt en Verzekering voor pech hulp verlengd. Fijn dat er ook nog een bon voor gratis wasbeurt bij kado kreeg. Heerlijk weer een auto als nieuw top
nn
Uitstekende service geen klachten. Enige kleine puntje is dat er geen richttijd was dat de auto klaar zou zijn en ik zelf rond 16:30 moest gaan bellen hoe ver ze waren. Niet heel erg overigens
Al jaren zijn wij klant, de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid is en blijft hoog!!
De Vakgarage probeert je altijd te helpen. Mijn remblokken moesten vervangen worden want ze maakten een heel gek geluid. Ik werd tussen de geplande afspraken gezet. En de auto was dezelfde dag nog klaar. Heel fijn dat ze me ook nog kwamen ophalen om mijn auto weer op te halen. Goeie service dus!
Altijd goede service, vriendelijk en klantgericht
alles correct volgens afspraak. goed telefonisch contact als extra zorg nodig is duidelijke facturering. altijd vriendelijk contact.
Gemoedelijk en men doet wat er verwacht wordt. Communicatie vind plaats als er iets geconstateerd wordt.
Al 2x pech gehad met de auto op een paar maanden en 2x snelle service
En goede ervaring met deze garage
Op een zeer prettige manier geholpen
Duidelijke afspraken, communicatie is goed. Prettige medewerkers.
De mensen van de garage kennen de klant en leveren topservice!
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg duidelijke uitleg. Ik voel mij welkom als klant en kom door de goede ervaringen steeds weer terug.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur