Goede ontvangst en goed in het werk alles weer goed
Mijn auto wordt altijd goed onderhouden en nagekeken. Ook is de service m.b.t. een leenauto goed.
Ben goed geholpen
al een aantal jaar klant bij vakgarage etten leur.zoals ik al zei klantvriendelijkheid en service geweldig. afspraak wordt nagekomen.
Keurig
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en de service is goed.
Bekwaam en service gevoelig
De Vakgarage heeft een door mij verondersteld mankement zeer serieus genomen en er steeds alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.
Goede ervaring
Werkt netjes en volgens afspraak
Alles gedaan met perfecte service
Netjes geholpen alles opgelost
Goede kwaliteit en service vriendelijk personeel
Vriendelijke mensen die service verlenen, vriendelijk en betrouwbaar zijn. Bedankt voor de fijne ervaring. Deze garage raad ik iedereen aan!
Staan klaar wanneer het nodig is snelle service
Weer terug bij mijn garage na ongeveer 2 jaar bij een officiele Hyundai dealer te zijn geweest. Ben weer terug.
Voor de aanschaf van een andere auto voor mij vrouw, stond bij deze garage de auto die we zochten. Heel snel, correct, vriendelijk en prettig in eerste instantie via whatsapp het contact gehad met de heer D. Ossenblok. Uiteindelijk naar Etten-Leur gereden om de auto in het echt te zien, een proefrit te maken en te zien of we voor beide partijen tot een goede deal konden komen. Na de zeer prettige ontvangst een goede deal gesloten en een week later stond de bolide er zoals we afgesproken hadden klaar voor aflevering. Deze vakgarage is een schoon voorbeeld van hoe autobedrijven met hun klanten om moeten gaan! Top en dank daarvoor!
Al weer heel wat jaren klant. Onderhoudsbeurt en apk weer naar tevredenheid uitgevoerd .
10.00 uur moest auto aanwezig zijn voor de keuring binnen 2 uur al belletje terug over uitslag van de keuring
Na twee jaar weer terug bij deze garage, omdat de dealergarage waar ik klant was is verhuisd. De afstand vanaf mijn huisadres werd hierdoor te groot. de dealergarage vond ik goed, maar de vakgarage uitstekend.
Altyd vriendelijk en een hele goede service niks op aan te merken gr. Van janny den braber
Goede communicatie, goede service, zeer vriendelijk
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur