Klantvriendelijkheid vond ik heel fijn.
Hebben hun uiterste best gedaan om de auto in 1 dag te repareren, omdat ik de volgende dag de auto heel hard nodig had.
Ik ben vriendelijk ontvangen, professioneel en vakkundig geholpen. De sfeer in de vakgarage is relaxed.
Een echte vak-garage! Ik ben al jaren klant bij Vakgarage Etten-Leur. Ze staan namelijk altijd voor mij klaar. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Onderhoudsbeurt, APK, allerlei mankementen of noodgevallen zoals een lekke band... ik kan altijd terecht en word vakkundig geholpen voor een prima en doorzichtige prijs.
goede service, klantvriendelijk.
zoals bekend was de service weer perfect.
Één belletje en ik kon direct terecht.
Vlot en vriendelijk geholpen
word altijd goed en snel geholpen
De vakgarage is een zeer goede garage met goede service en ook een ruime keuze aan occasions en vriendelijke mensen. Zeker eens de moeite waardoor de vakgarage te bezoeken. Er staat altijd koffie of thee klaar bij elk bezoek.
Gewoon goed.
De dienstverlening is klantvriendelijk, behulpzaam en oplossinggericht!
Geen verdere toevoegingen
Goede service en adviezen
Prima, leuke auto gekocht.
Zeer tevreden over de aankoop en de aflevering van de nieuwe auto Plus gezien de Corona periode alles goed gepland Prima job
Zonder vooraankondiging breekt er spontaan een achterveer van onze C3. na een belletje wordt de auto snel opgehaald en gerepareerd, Prima service!
Ik ben vriendelijk gehopen door Andert Nooren bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.
Gewoon goed
Auto aangeschaft, bleek nogal wat (kleine) problemen te hebben bij gebruik. Na aantal maanden en regelmatig terug te zijn geweest bij de garage, hadden wij geen vertrouwen meer in de auto (zeker wel in de garage) Dit is keurig opgelost, wij hebben toch nog gebruik kunnen maken van de omruilgarantie.
Uitstekende service geboden!
cccccccccccccc
Binnen 1 dag winterbanden besteld en onder de auto geplaatst . Auto thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht nadat de winterbanden waren gemonteerd. Dank je wel Daan voor alle moeite en je enorm goede service!!
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur