Na startproblemen gebeld. Accu moest besteld worden. Binnen 4 uur accu binnen en geholpen
Zonder afspraak langs gegaan en werd direct geholpen
al jaren tevreden klant
Tijdens autotochtje met voorwielen in kuil gereden, waardoor voorbumper en bodemplaat los hingen. Rustig naar huis gereden, daarna gebeld voor afspraak, auto weggebracht, leenauto mee en na paar uur al gerepareerd. Top.
Zie boven
Goede service, deskundig en snel geholpen.
Wordt altijd netjes te woord gestaan en geholpen.
Alles netjes geregeld.
Er staat altijd een vervangauto voor me klaar en dat telefoontje als er meerkosten bij komen is ook wel prettig!
Na het ontdekken van een probleem aan mijn auto vakkundig en snel opgelost super service
Snel geholpen, en goed.
Vriendelijke, deskundige en attente mensen
Als vrouw onbekend met techniek moet ik weleens voor iets simpels toch naar de garage!Wordt altijd super geholpen en krijg nog koffie toe!. Ben dus 2 x moeten gaan deze week en werd meteen zonder problemen meteen geholpen!
Goede garage wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goede service. Ik rij in een leswagen en bij problemen kan ik altijd gelijk terecht. alles wordt overlegt als er iets moet gebeuren.
Snelle service, leenauto, en dezelfde dag gerepareerd.
goede service
Zoals altijd goeie en snelle service
Nette ontvangst, geen poeha maar correcte behandeling. Bij aflevering kleine en verrassende attenties. Tent met gefeliciteerd over de auto. Gewoon heel leuk.
goede service, goede planning en de jarenlange ervaring met dit bedrijf geeft vertrouwen.
Of het nu druk is of niet ze hebben altijd een goede oplossing.
Snel, vriendelijk en vakkundig.
Dit bedrijf is netjes zowel in het werk als in presentatie Geen klachten gewoon top
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur