Nadat we de auto hadden opgehaald miste we het sleuteltje voor de afneembare trekhaak , na een telefoontje beloofde ze er een te bestellen en na te sturen wij wonen tenslotte meer dan 100 km er vandaan. Maar wat een extra service als toegift krijgen we er ook nog een nieuwe witte nummerplaat bij super goed !!
Fijn contact en meedenkende medewerker
mijn ervaring met Vakgarage Etten Leur is eigenlijk altijd prima. Ik wil toch een kleine tip geven: wanneer je in gesprek bent met iemand aan de balie en je telefoon gaat en je gaat vervolgens in gesprek dan is het prettig als je tegen degene met wie je aan de balie in gesprek was dit aangeeft. ik kreeg het gevoel niet zo belangrijk te zijn.
Deskundig, prijs/kwaliteit prima, worden snel geholpen.
Ik ben zelf een leek, dus wat er precies wordt gedaan kan ik niet zien en beoordelen, maar heb er alle vertrouwen in dat het goed is gedaan. Ik had wat verfschade wat erg mooi is hersteld, dus als de rest ook zo gedaan is zit het zeker goed!
Een snelle en correcte afhandeling van apk en reparatie
een kort bezoekje...nieuwe batterij in mijn afstandsbediening gekregen
Vriendelijke mensen.
Alles prima in orde gemaakt zover ik het kan inzien,kan niet in de motor kijken ,maar hij doet het goed
Vriendelijke. mensen goede service
Altijd prima service chapau.
Vriendelijk personeel en snel geholpen.
goede service
Altijd goed en fijn geholpen. Goede service.
....
Ik wordt er altijd prima geholpen
Probleem was snel gevonden en ook snel weer gesteld,
Alles zoals afgesproken. Geen verrassingen. Prima behandeling. Geweldige auto
Ik breng de auto voor 2 banden te vervangen. Ik werd ontvangen door een shagerijn en moest ruim een uur wachten voor 2 bandjes te wisselen. Schandalig!!!!
Prettig.
Zeer goede service incl. vervangend voertuig. Super
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur