Reparatie zelfde dag nog klaar met prijsafspraak
Goede service, vriendelijk personeel altijd behulpzaam. En wat er ook gedaan moet worden wordt altijd goed gedaan
Apk gekeurd, grote onderhoudsbeurt gekregen en airco gerepareerd. Na dat we de auto hadden opgehaald bleek de aanjager het alleen nog maar op standje 4 het te doen. Dit heb ik zelf nog moeten repareren.
Binnen de garantie termijn (6 maanden) startmotor vervangen!
Al jaren bijzonder!
Tevreden over vakmanschap organisatie en klant vriendelijkheid
Enige min punt is dat digitaal een afspraak maken op bepaald tijdstip niet betekend dat dit tijdstip ook betekend dat de werkzaamheden rond die tijd Aanvangen. Auto op tijd, 9 uur gebracht, na de lunch pas in behandeling genomen. Site is hierover niet duidelijk, kan beter.
Je wordt gewoon goed geholpen
De schade is goed gemaakt
Heb het als heel fijn ervaren, zowel deskundig als klantvriendelijk. Een ervaring die ik zeker zou aanbevelen.
Goede garage Vriendelijk personeel Alles word altijd volgens afspraak in orde gemaakt
Keurige afspraak, vriendelijke ontvangst uitstekende service.
Duidelijke en heldere communicatie
Ik ben goed geholpen en de service was goed. Je kan binnenlopen en wordt meteen geholpen.
Goed rekening gehouden met coronabeperkingen.
Prima geholpen en goede uitleg gekregen. Ook zeer netjes te woord gestaan.
ze helpen je graag
Jullie zijn een fijn bedrijf om klant bij te mogen zijn.
Het maken van een afspraak verloopt naar wens en kon gemakkelijk op de dag en het tijdstip waar ik een voorkeur voor had.
Kon wachten op de reparatie en de rekening wordt nagezonden
Ik ben heel tevreden meer kan ik niet zeggen !
Prima en snel geholpen. Makkelijk om een afspraak te maken op korte termijn.
Helaas ben niet te vreden over de rekening Ik hoop dat het op gelost word
Je kunt altijd wachten en door de showroom lopen en je kunt altijd koffie nemen dat is ook wel fijn
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur