Onze ervaring is altijd goed geweest. We hebben ons altijd thuis gevoeld. Dus “uitstekend” is terecht
Duidelijke uitleg van wat er gedaan gaat worden aan de auto
Behulpzaam, vriendelijk en deskundig!
goede communicatie en verstand van zaken vlot geholpen en aandacht voor auto en klant
klantvriendelijk, afspraak en tijdsduur zoals afgesproken.
Prima. Goede service
Niks op aan te merken
correct behandeld en zeer professioneel
altijd alles in goed overleg
Goede service. Terugkoppeling te maken kosten voordat extra zaken uitgevoerd worden. Uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
xxxxxxxx
Al jaren klant
goed werk geleverd
Altijd prima ervaringen. Geen gladde verkooppraatjes. Eerlijk en betrouwbaar.
Vriendelijkheid, goede planning en service.
Mijn ervaring als klant bij de Vakgarage is goed ik ben erg tevreden over de service en de vakbekwaamheid van het personeel. En hoe druk het ook is men zal alles eraan doen om de klant te helpen.
Door een misverstand was mijn afspraak niet ingepland, maar er is toch ruimte gemaakt om mijn auto voor de vervaldatum APK te laten keuren. Er is vooraf overlegd over de kosten, en ik kon gebruik maken van gratis vervangend vervoer. De reparaties kwamen overeen met de klachten die ik had tijdens het gebruik van mijn wagen. Kortom: goede, snelle en deskundige afhandeling van beurt en keuring.
ben goed tevreden en goede servece
Ik werd snel geholpen en het probleem verholpen!
Afspraak voor wisselen winterbanden en kon snel ingepland worden. Service, prijs en kwaliteit prima. Doorgaans ook voor APK en onderhoudsbeurt tevreden en goed advies.
Medewerkers zijn Klantvriendelijk en alles word heel duidelijk Uitgelegd wat er gaat gebeuren met de auto Dus geen verborgen kosten wat wel eens vaker gebeurt bij andere auto garages
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur