zeer goed ook met prijs afspraak en tel overleg voor rep
Gied
Ik kon snel terecht en werd vriendelijk geholpen. Ook was de auto al snel klaar. Super.
Na aanschaf van mijn auto bij deze vakgarage medio juli nu een einde-bovaggarantie controle gehad. Daarbij meteen winterbandenwissel uitgevoerd. Er waren wat kleinigheden opgemerkt tijdens het rijden die alle keurig zijn opgelost (1 ruitenwisser bleef strepen ondanks recente vervanging, er zat een rammel thv dashboardkastje dat met isolatie is opgelost, 2 zomerbanden waren dusdanig slecht al bij aanschaf (profiel prima, maar zijkant erg dun ivm lang stilgestaan), dat we nu de vervangende banden tegen gereduceerd tarief hebben mogen kopen enz). Ook fijn dat je een leenauto mee mag nemen. Auto was verder snel weer beschikbaar. Complimenten; wij zullen jullie zeker aanbevelen tbv aanschaf en opvolgopvolging van de auto in de eerste periode na aanschaf! Goede service, vriendelijke mensen!
Netjes en snel
Een topgarage
Fijne ervaring gehad met de losse verkoop van onze Peugeot 208. Klantvriendelijk en goede service.
Het afgesproken onderhoud goed uitgevoerd, goed advies gegeven om voor de winter de accu nog te vervangen. Prima meedenken. Helaas vergeten om na het onderhoud de olie peilstok goed terug te steken. Gevolg vieze olie stank in de auto en een koel fan die minuten lang bleef loeien nadat de auto is uitgezet. Bellen en een kort bezoekje aan de garage waarin alles keurig werd uitgelegd alles weer in orde. Op zich goed werk maar klein slordigheidje verpest het wel een beetje. Leerpuntje lijkt mij.
Waterprobleempje aan de auto kon niet binnen een half uur worden opgelost. Na een kop koffie de vakgarage auto geleend. In de middag was de reparatie klaar.
Ik word hier altijd prima geholpen. Uitstekende service en duidelijkheid over de prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Lekkere koffie.
Vriendelijk personeel eerlijk en meedenkend. Top.
Onderhoudsbeurt snel en keurig gedaan.
Reparatie snel uitgevoerd, maar had niet verwacht, dat het nog zoveel zou kosten.
Al jaren een trouwe klant en nog altijd prima service!
Goede service en prettige medewerkers
Opmerking: Leenfiets had geen verlichting helaas. Dat zou echt moeten verbeteren
Had een afspraak voor de wintercheck en het wisselen van de zomerbanden naar de winterbanden. Zoals gebruikelijk is alles keurig gedaan.
Uitstekende service bij bandenwissel
Een afspraak maken verloopt in een ontspannen sfeer. Na het brengen van de auto, brengen ze je netjes thuis. Ophalen: Ik werd thuis opgehaald. Ze vertelden wat ze gedaan hadden. Ik wa tevreden.
Prima geholpen. Geeft vertrouwen.
Binnen een half uur geholpen bij een defect dimlicht.
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur